Τους ξέρανε στο 94΄ ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βαγγέλης Σαφαρίκας

ΣΚΟΡΕΡ: 9΄ αυτ. Κ. Γεωργαντόπουλος, 94’ Σολωμός – 45+2’ Μενύχτας

ΑΠΟΒΟΛΗ: 29′ Κουλογιάννης

Σπουδαία νίκη από κάθε πλευρά πήρε σήμερα το απόγευμα ο Αστέρας Τσουκαλείκων που επικράτησε με 2-1 της Δόξας Χαλανδρίτσας στην έδρα του.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 9ο λεπτό με το αυτογκόλ του νεαρού Κώστα Γεωργαντόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες από το 29ο λεπτό λόγω αποβολής του Ηλία Κουλογιάννη με απευθείας κόκκινη κάρτα, καθώς σύμφωνα με το φύλλο αγώνος κλώτσησε αντίπαλο ποδοσφαιριστή εκτός φάσης.

Φυσικά οι Χαλανδριτσάνοι υποστηρίζουν πως προηγουμένως ο ποδοσφαιριστής τους είχε δεχθεί μπουνιά από παίκτη του Αστέρα. Παρόλ΄ αυτά δεν πτοήθηκαν από το αριθμητικό μειονέκτημα και έφεραν το ματς στα ίσα με τον ταλαντούχο Γιώργο Μενύχτα που βρήκε δίχτυα για ακόμα ένα παιχνίδι. Μάλιστα η ομάδα του Νίκου Γιαννόπουλου στο 80ο λεπτό θα μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ με τον Καπογιαννόπουλο που αστόχησε εξ΄ επαφής.

Οι γηπεδούχοι είχαν χάσει και αυτοί από την πλευρά τους δύο καλές φάσεις για γκολ με το δοκάρι του Καραχάλιου, αλλά και την εξ΄ επαφής κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου. Τελικά τη λύση έδωσε ο Σολωμός στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Ένα αποτέλεσμα που φέρνει  τον Αστέρα στην 8η θέση με 12 βαθμούς, όσους έχει και η Δόξα Χαλανδρίτσας.

Συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ (Σ. Αθανασόπουλος): Χρυσοβιτσάνος, Μητρόπουλος, Κράγια, Κολαΐτης, Θωμάς, Καραχάλιος, Σολωμός, Παπαγιαννόπουλος (39’ Κοτσίνης – 73’ Παππάς), Παναγιωτόπουλος (94’ Τσαλαμιδάς), Παρασκευάς (64’ Τογαντζής), Τζώλλας.

ΔΟΞΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ (Ν. Γιαννόπουλος): Π. Γεωργαντόπουλος, Κ. Καπογιαννόπουλος, Μπάτραλης, Σουβαλιώτης, Κοτσανόπουλος, Ματζουράκης (82’ Βρόντος), Π. Καπογιαννόπουλος (76’ Θεοδωρόπουλος – 92’ Μποράι), Παπαγεωργίου, Μενύχτας, Κουλογιάννης, Κ. Γεωργαντόπουλος.