Του γύρισε η γλώσσα, τον έσωσε ο γιατρός

Πηγή: εφημερίδα "Πρωινή της Ηλείας"

Ο Βαγγέλης Δημητρόπουλος επανέφερε τις αισθήσεις του Δρακόπουλου στο Αίας-Ναυπακτιακός και ο Αχαιός γκολκίπερ τον ευχαρίστησε θερμά για την άμεση επέμβαση.

Ήταν το 81ο λεπτό του αγώνα Αίας-Ναυπακτιακός, όταν ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Θανάσης Δρακόπουλος, συγκρούστηκε με παίκτη του Αίαντα, χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι λίγο πάνω από το αριστερό μάτι και έχασε τις αισθήσεις του. Του γύρισε η γλώσσα, ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί με κάθε δευτερόλεπτο να είναι σημαντικό για την επιβίωση, αλλά ο γιατρός Βαγγέλης Δημητρόπουλος, που πολλά χρόνια τώρα είναι στα γήπεδα κι έχει αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις, ήταν εκεί για να δώσει τη λύση και να γλιτώσει τα χειρότερα ο ποδοσφαιριστής.

Ο Βαγγέλης Δημητρόπουλος επανέφερε τη γλώσσα του Δρακόπουλου, και αυτός βρήκε τις αισθήσεις του ξανά. Ζαλιζόταν πολύ όμως και ο γιατρός ζήτησε να έρθει ασθενοφόρο άμεσα και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο για να του παρασχεθεί περαιτέρω ιατρική βοήθεια και για εξετάσεις. Όλα ευτυχώς πήγαν καλά και ο Αχαιός γκολκίπερ του Ναυπακτιακού είναι πλέον απολύτως καλά στην υγεία του, χάρη στην άμεση παρέμβαση του Βαγγέλη Δημητρόπουλου. Ο Βαγγέλης αργά το απόγευμα της Κυριακής έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook, αναρτώντας φωτογραφία με τον Δρακόπουλο: «Γιατί πάλι σε μένα; Σ’ ευχαριστώ Θεέ μου! Περαστικά Θανάση».

Ο Δρακόπουλος ευχαρίστησε Δημητρόπουλο

Ο τερματοφύλακας του Ναυπακτιακού, χθες το πρωί ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ένα μήνυμα για την κατάσταση της υγείας του μαζί με ένα ευχαριστήριο για την βοήθεια που του προσέφερε ο Ηλείος γιατρός, γράφοντας τα εξής:

«Καλημέρα. Είναι από αυτές τις Δευτέρες τις δύσκολες που αναρωτιέσαι πραγματικά τι και πως… Ευτυχώς και με την βοήθεια του Θεού όλα στο τέλος είναι καλά… Τραυματισμοί από αυτούς που πρώτα σε ρίχνουν ψυχολογικά και σκέφτεσαι τι θα μπορούσε να είχε συμβεί… Τέλος πάντων, όλα πλέον είναι καλά. Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ και τον γιατρό Βαγγέλη Δημητρόπουλο, που ήταν δίπλα μου τις πρώτες δύσκολες στιγμές… Πιστεύω να ήταν και η τελευταία φορά που μου συμβαίνει τέτοιο πράγμα μέσα στο γήπεδο. Καλή εβδομάδα…».