Το απόλυτο φαβορί στο νέο πρωτάθλημα ο Πανηλειακός

Ξεκίνησε την Τετάρτη 5/8 την προετοιμασία της εν όψει της νέας χρονιάς που θα την βρει στα τοπικά πρωταθλήματα της Ηλείας, η «ιστορική» ομάδα του Πανηλειακού.

Στόχος είναι μόνο η επάνοδος στην Εθνικές κατηγορίες και για αυτόν τον σκοπό έχουν γίνει οι απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνουν την ομάδα το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο.

Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Ανδρέας Τρυφωνόπουλος με άμεσο συνεργάτη τον Σάκη Θεοδωρακόπουλο, και τεχνικό διευθυντή τον Λάκη Αθανασόπουλο.

Στα μεταγραφικά, η ομάδα έχει κινηθεί δυναμικά, με τελευταία προσθήκη της να αποτελεί ο περσινός πρώτος σκόρερ της Α1 Ηλείας Νίκος Καράμπελας, ο οποίος αποχώρησε από τον Αίαντα Γαστούνης.

Αναλυτικά οι έως τώρα προσθήκες της ομάδας έχουν ως εξής :

Γιώργος Πολίτης (μέσος), Γιάννης Καπετανάκης (τερματοφύλακας), Γιώργος Γαλανόπουλος (αμυντικός), Πάνος Κωτσάκης (κεντρικός αμυντικός), Τάκης Πλατής (γκολκήπερ), Παύλος Διονυσόπουλος (αμυντικός), Γιάννης Κολόκας (κεντρικός αμυντικός), Ηλίας Κακόγιαννος (επιθετικός), Νίκος Καράμπελας (επιθετικός), Σάκης Τζανέτος (μέσος), Παναγιώτης Κουρλός (τερματοφύλακας)

Ανανέωσαν από την περσινή χρονιά οι παρακάτω :

Μιχάλης Παπαπέτρου (αμυντικός), Σταύρος Δαλαβούρας (αμυντικός), Ανδρέας Ρούνης (μεσοεπιθετικός), Παναγιώτης Τσίγκρηλας (επιθετικός), Άλμπερτ Πρέντι (μέσος), Λάμπης Μπάλλας (μέσος), Στάθης Μπουρνέλης (κεντρικός αμυντικός), Φρανκ Λίλα (μεσοαμυντικός), Σταύρος Κωστόπουλος (ακραίος αμυντικός), Δημήτρης Κουζής (ακραίος αμυντικός), Γιώργος Ρουμελιώτης (κεντρικός αμυντικός), Ντάνιελ Έλιοτ (επιθετικός)