Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Το γυναικείο βόλεϊ «ανθίζει» στα Καλάβρυτα

Το κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Καλαβρύτων σφύζει από νιάτα και ταλέντο. Τα κορίτσια της νεοσύστατης ομάδας βόλεϊ της Α.Ε. Καλαβρύτων ξεκίνησαν δειλά – δειλά πριν μερικούς μήνες, αλλά αμέσως έδειξαν πολύ ταλέντο και μεγάλη όρεξη.

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τους προπονητές, της Α.Ε. Καλαβρύτων, Μιχαέλα Κιρστόϊ και Σταύρο Τσαβαλά, γρήγορα ανέδειξε το πλούσιο ταλέντο των αθλητριών, που συνδυάζουν αθλητισμό, διασκέδαση και δημιουργικό ελεύθερο χρόνο. Τα τμήματα είναι τρία, Κορασίδων, Νεανίδων και Γυναικών, ενώ ήδη ετοιμάζεται το αγωνιστικό τμήμα που από την ερχόμενη αθλητική περίοδο θα λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδος.

Μπορεί οι ανδροκρατούμενες Ακαδημίες ποδοσφαίρου της Α.Ε. Καλαβρύτων, να κρατούσαν έως τώρα τα σκήπτρα, αλλά τα κορίτσια των Καλαβρύτων ήρθαν δυναμικά και δείχνουν οτι μπορούν να τραβήξουν την προσοχή όλων. Αξίζει να σημειώσουμε ότι παράλληλα με την ομάδα Βόλεϊ, η Διοίκηση της Α.Ε. Καλαβρύτων έχει ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες για την δημιουργία και ομάδας στίβου, με αφορμή την κατασκευή του αγωνιστικού ταρτάν στίβου στο δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων που αναμένεται να είναι έτοιμος στα μέσα του καλοκαιριού.