Το δικαιολογημένο ξέσπασμα του Τσαρτσαρή: “Τα παιδιά θα αποκτήσουν ψυχολογικά με τον εγκλεισμό”!

Ξέσπασε και απολύτως δικαιολογημένα ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας και πρωταθλητής Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό Κώστας Τσαρτσαρής.

Χαρακτηριστικά, ο παλαίμαχος φόργουορντ αναφέρει στο προφίλ του:

«Σε ολόκληρη την Ευρώπη, ο αθλητισμός συνεχίζει κανονικότατα. Σε κάποιες χώρες επιτρέπονται και οι φίλαθλοι στους αγώνες, αλλά αυτό είναι δευτερεύον θέμα. 3 μήνες την Άνοιξη, κουτσό καλοκαίρι με αρκετή δυσπιστία και φόβο από παιδιά και γονείς, έρχεται να πέσει η ταφόπλακα με το τρέχον δίμηνο.
Τα παιδιά θα ξεχάσουν τι σημαίνει αθλητισμός, θα αγαπήσουν τα e-sports ακόμα περισσότερο, θα στραφούν σε επιζήμιες δραστηριότητες για την κοινωνικότητα και υγεία τους, θα αποκτήσουν ψυχολογικά με τον εγκλεισμό (μιλάμε για παιδιά έτσι; Που δεν ξέρουν να διαχειριστούν την κατάσταση).
Ερασιτέχνες κι επαγγελματίες αθλητές που ζουνε από τον αθλητισμό και από το κορμί τους, που οφείλουν να κρατούν σε καλή κατάσταση επι δωδεκαμήνου, πώς θα το συντηρήσουν; Με τρεξιματάκι στο πάρκο και push ups στο σπίτι;
Τα ερωτήματα είναι πολλά περισσότερα βέβαια και όλα τους απόλυτα ρεαλιστικά και δυστυχώς, συνεχίζουν να παραμένουν αναπάντητα.
Υ. Γ. Ξέρω πολύ καλά την απάντηση περί διαθεσίμων ΜΕΘ κλπ. Ε βρείτε λύση κύριοι. Η δουλειά σας είναι».