Το ευχαριστήριο μήνυμα του Χρήστου Παρασκευόπουλου

Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος δεν συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της Κ-19 της Παναχαϊκής και με ανάρτησή του, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που συνεργάστηκε όλο αυτό το διάστημα:

«Όπως είναι ήδη γνωστό αποχωρώ από τη θέση του προπονητή της ομάδας Κ-19 της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Ήταν τιμή μου που Εργάστηκα και Υπηρέτησα από αυτή τη θέση τον σύλλογο είναι κάτι που με κάνει ιδιαίτερα περήφανο γιατί όλο αυτό το διάστημα προσπάθησα να εκπαιδεύσω και να ‘’επηρεάσω’’ την βελτίωση και αγωνιστική απόδοση των ποδοσφαιριστών του συλλόγου σε ένα δύσκολο εγχείρημα, που με τις ευλογίες της διοίκησης και της τεχνική επιτροπής προσπαθήσαμε να φέρουμε εις πέρας.

Οφείλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του συλλόγου για την συνεργασία που είχαμε και την ευκαιρία που μου έδωσαν να βρίσκομαι στην ομάδα.

Την τεχνική επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας για την τιμή που μου έκαναν να συνεργαστώ μαζί τους και να με προτείνουν για την θέση του προπονητή.

Τον κ. Ντίνο Παπαγιαννόπουλο και κ. Χρήστο Μοσχόπουλο δύο ανθρώπους που ήμουν τυχερός που συνεργάστηκα μαζί τους.

Τους άμεσους συνεργάτες μου Άρη Παπαναγόπουλο ,Νίκο Κοκοτσή και Γιάννη Λιαρομάτη για την άριστη συνεργασία χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν ίδιο.

Και τέλος τους ποδοσφαιριστές μου …… είμαι περήφανος που ήμουν προπονητής σας, συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια εργατικότητα στο γήπεδο γιατί μόνο αυτή θα σας ανοίξει τον δρόμο για την κορυφή.

‘’Ανέβα στην κορυφή για να δεις τον κόσμο ….. και όχι για να σε δει ο κόσμος.’’

Σας ευχαριστώ για όλα , εις το επανιδείν».