Το ευχαριστώ αλλά και η δημόσια συγνώμη του Άρη Ρούσσου

Με δημόσια ανακοίνωση του ο πρόεδρος του Άρη Πατρών Άρης Ρούσσος, ευχαρίστησε όσους δούλεψαν για να ολοκληρωθεί το έργο των Προσφυγικών, ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει και συγνώμη από την ΕΠΣ Αχαϊας, για το γεγονός ότι κάποια στιγμή πίστεψε ότι αυτό δεν θα ολοκληρωνόταν.

Αναλυτικά τι αναφέρει :

Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια αυτό που νιώθω για την επιστροφή της ομάδας μας στη φυσική της έδρα. Ο Άρης Πατρών μετά από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας και συνεχής προσπάθειας για επιβίωση βρίσκεται πάλι στο δρόμο της κανονικότητας. Με ομάδα στα όρια επαγγελματικής παρουσίας , ρόστερ φτιαγμένο να πρωταγωνιστήσει για χρόνια και προπονητικό team εγγύηση επιτυχίας.

Πραγματοποιήθηκε έτσι λοιπόν ένα παιδικό μου όνειρο, αυτό δλδ που φανταζόμουν πως μπορεί να επιτευχθεί όταν ήμουν σε εκείνη την ευαίσθητη νιότη των μεγάλων ονείρων. Ευχαριστώ λοιπόν όλους όσους δούλεψαν προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτό το στολίδι των Προσφυγικών, τους ευχαριστώ κ οφείλω να ομολογήσω πως κάποιες φορές πίστεψα πως κ αυτοί θα είναι μια από τα ίδια. Όμως παραδέχομαι πως έκανα λάθος και θέλω να ζητήσω δημόσια ΣΥΓΝΩΜΗ.

Αυτά τα έργα δε γίνονται με ψέματα και όμως αυτή η ένωση με ένα μαγικό τρόπο πήδησε όλα τα εμπόδια κ έλυσε όλα τα προβλήματα παρόλο που οι δυνάμεις της ήταν περιορισμένες. Τάσσομαι λοιπόν ανοιχτά πλέον υπέρ αυτών των ανθρώπων κ καλώ όλους όσους αγαπούν τον Άρη μας να κάνουν το ίδιο ώστε να αναγνωριστεί πλέον αυτή η μεγάλη επιτυχία από όλους μας. Τα κέρδη για την γειτονιά θα είναι πολυεπίπεδα και το καλό πρέπει να ξεπληρώνεται με καλό.

Τέλος θέλω να ζητήσω δημόσια την βοήθεια κάθε φιλάθλου ώστε ο Άρης Πατρών να ζήσει πάλι την δόξα του παρελθόντος. Αυτό θα είναι το ελάχιστο για όλους εκείνους που πάλεψαν να κρατήσουν την ομάδα ζωντανή όλα αυτά τα πέτρινα χρόνια.