Το Ζαβλάνι βρέθηκε κανονικά στο γήπεδο του Ρίου

Η ομάδα του ΑΠΣ Ζαβλάνι είναι πυρ και μανία με την απόφαση της ΕΠΣ Αχαΐας να αναβάλει το παιχνίδι με την Αργυρά διότι η γηπεδούχος ομάδα δεν έχει άδεια τέλεσης αγώνα για το γήπεδο του Ρίου.

Όπως καταγγέλλουν οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων η αναβολή έγινε ξαφνικά και τελευταία στιγμή με τηλέφωνο που έκανε υπάλληλος της Ένωσης.

Η διοίκηση του Ζαβλανίου και ο πρόεδρός της Μπάμπης Πανταζάτος ήδη απευθύνθηκαν σε δικηγόρο για να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες και έστειλαν email στη Ένωση ότι θα βρεθούν στο γήπεδο του Ρίου όπου είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση και ισχυρίζονται ότι βάσει του ΚΑΠ αν δεν προσέλθει ο αντίπαλος πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι.

Επίσης ανέφερε ότι ουδεμία ευθύνη φέρει το σωματείο του ΑΠΣ Ζαβλάνι για το ότι η γηπεδούχος ομάδα δεν φρόντισε να εξασφαλίσει άδεια τέλεσης του αγώνα για το γήπεδο του Ρίου.

Πάντως χθες η ομάδα του Ζαβλανίου βρέθηκε στο γήπεδο του Ρίου και φυσικά ο αγώνας δεν ξεκίνησε ποτέ καθώς η Ένωση έχει αλλάξει την ημερομηνία ορίζοντας το ματς την Τετάρτη 24/5.