“Το μέλλον της Αχαϊκής είναι υπόθεση όλων μας και μας ανήκει”

Ανακοίνωση – απολογισμό για το διάστημα από το ξεκίνημα της περιόδου μέχρι σήμερα εξέδωσε η διοίκηση της Αχαϊκής, η οποία έχει ως εξής:

«Το φετινό καλοκαίρι, μια ομάδα απαρτιζόμενη από παλαίμαχους παίκτες και νέους ανθρώπους είχε ένα όραμα για την Αχαϊκή.
Να ξαναδώσει στην ομάδα την αίγλη που της αξίζει και να την επαναφέρει σε μονοπάτια δόξας.
Ορμώμενοι από την αγάπη μας για την Αχαϊκή, γεννήθηκε ένα νέο πλάνο αναγέννησης. Ξεκινώντας ουσιαστικά από το μηδέν, δόθηκε έμφαση στο εντόπιο στοιχείο, δηλαδή οι παίκτες που θα αγωνίζονται να είναι παιδιά συντοπίτες μας, νέα,με δίψα και όρεξη να τιμήσουν την φανέλα της Αχαϊκής.
Στόχος ο οποίος και επιτεύχθηκε. Το νέο αυτό πλάνο αποπνέει αέρα αισιοδοξίας και ανανέωσης καθώς προστίθενται στην οικογένεια της Αχαϊκής νέα μέλη,τα οποία ενστερνίζονται τις απόψεις μας, προσφέροντας αφειδώς την πολύτιμη βοήθεια τους και στήριξη τους.
Μην ξεχνάμε ότι η Αχαϊκή είναι μια ομάδα με τεράστια ιστορία. Έχει μεγάλο και ένδοξο παρελθόν, δυναμικό παρόν και πολύ ελπιδοφόρο μέλλον. Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι η Αχαϊκή ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της ούσα πρώτη στο πρωτάθλημα.
Όραμά μας είναι η επαναφορά της ομάδας στις πρότερες δόξες της. Στην υλοποίηση αυτού του οράματος σημαντικό ρόλο, εκτός των παικτών, έπαιξαν και οι χορηγοί, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην ομάδα μας με την καθοριστική βοήθεια τους,ο κόσμος της Αχαϊκής φυσικά που ξαναγεμίζει το γήπεδο και δίνει ώθηση στην ομάδα και την στηρίζει σε κάθε της αγώνα, καθώς και όλο το τεχνικό team που δουλεύει σε άκρως επαγγελματικό επίπεδο.
Ευχαριστούμε άπαντες για την συνολική και ανεκτίμητη βοήθεια και υποστήριξη τους προς την ομάδα μας. Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συνεργάτες μας για την αμέριστη εμπιστοσύνη τους και την άψογη συνεργασία μας.
Ευχόμαστε χρόνια πολλά, καλές γιορτές σε όλους και το νέο έτος να είναι αφετηρία μιας νέας, δημιουργικής εποχής με υγεία, ευημερία, ελπίδα, αισιοδοξία και ευτυχία για όλους!
Προχωρούμε δυναμικά, με όραμα, πίστη, πάθος και πυγμή! Η δύναμη της Αχαϊκής είναι ο κόσμος της!
Το μέλλον της Αχαϊκής είναι υπόθεση όλων μας και μας ανήκει!».