Το «μπράβο» του Δημάρχου Κ. Πελετίδη στην πρωταθλήτρια Παναχαϊκή

Το παρών στο σημερινό παιχνίδι της Παναχαϊκής με την Αναγέννηση Άρτας έδωσε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης μαζί με τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Τάκη Πετρόπουλο.

Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα, ο Δήμαρχος βρέθηκε στα αποδυτήριά της ομάδας της Παναχαϊκής και έδωσε από κοντά τα συγχαρητήρια στους σε παίκτες και τεχνική ηγεσία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ ευχήθηκε και καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου.

Η ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρει: « Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης έστειλε την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή στον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής Παναγιώτη Σεμιτέκολο και τον υπεύθυνο του Ποδοσφαιρικού Τμήματος Πέτρο Σταθάκη:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου από την ιστορική μας ομάδα, μας γεμίζει πολύ μεγάλη ικανοποίηση, χαρά και την ελπίδα ότι η Παναχαϊκή θα είναι σύντομα εκεί που της αξίζει.

Παρακαλώ να διαβιβάσετε τα θερμά μου συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή και τη διοίκηση της ομάδας για την επιτυχημένη συλλογική προσπάθεια και τις ειλικρινείς ευχές μου να ολοκληρωθεί η επιτυχία με την άνοδο της ομάδας μας στην Football League».

Να σημειωθεί πως παραβρέθηκε και ο αντιπεφερειάρχης Αχαΐας Τάκης Παπαδόπουλος ο οποίος επίσης συνεχάρη τους κοκκινόμαυρους.