Το ντέρμπι βάφτηκε «πράσινο»

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παναγιώτης Καδδάς

ΣΚΟΡΕΡ: 11΄ Βάρρας, 18΄ Μωραΐτης, 21΄ Γραμματικόπουλος – 68’ Kούρτης

ΑΠΟΒΟΛΗ:  80’ Μεντζελόπουλος

O ΑΠΣ Πάτραι με τη νίκη του 3-1 επί του Άρη Πατρών, παρέμεινε μόνος πρώτος στον Β’ Όμιλο έχοντας κάνει το πέντε στα πέντε.

Το παιχνίδι κρίθηκε στα πρώτα είκοσι λεπτά του παιχνιδιού για τους «πράσινους». Στο 11ο λεπτό ύστερα από σέντρα από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Βασίλης Βάρρας «έπιασε στον ύπνο» την άμυνα του Άρη και με προβολή άνοιξε το σκορ για το συγκρότημα του Σταμάτη Σαρρή.  Στο 18ο λεπτό, βαθιά μπαλιά πίσω από το κέντρο, σε αντεπίθεση στα δεξιά βγήκε, ο Μωραΐτης και πλάσαρε ανενόχλητος για το 2-0.

Στο 21΄ πολύ καλό κοντρόλ ο Γραμματικόπουλος στο ύψος της περιοχής, μπήκε προς τα μέσα με δύο κοφτές ντρίπλες, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε εντυπωσιακά στην αριστερή γωνία για το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 68ο λεπτό με τον Κώστα Κούρτη σε 3-1, βρίσκοντας δίχτυα στο ντεμπούτο του, ενώ ολοκλήρωσαν το ματς με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κώστα Μεντζελόπουλου δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα.

Συνθέσεις:

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Στ. Σαρρής): Αναστασοβίτης, Γερογιάννης, Παναγόπουλος (46’ Ρήγας), Ιωάννου, Γιαννόπουλος, Βάρρας, Γραμματικόπουλος, Ζέλος, Αγριμάκης (81’ Σκιαδαρέσης), Δημητρακόπουλος, Μωραΐτης (88’ Παπαδόπουλος).

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Γ. Βογιατζής): Σταυρόπουλος, Αποστολόπουλος, Λάτσης, Μεντζελόπουλος, Δασουράς, Φραγκάκος (46’ Παπαηλιού), Αλποχωρίτης (63’ Μυλωνάς), Καταρτζόπουλος (46’ Καταρτζόπουλος), Κούρτης (81’ Παναγόπουλος), Μητρόπουλος, Νικολόπουλος (63’ Ραμόπουλος).