Το πάλεψε μέχρι τέλους ο Αετός Ρίου!

Ο Aετός Ρίου στην επιστροφή του μετά από χρόνια στην Α’ Αχαΐας δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τον αρχικό του στόχο που ήταν η παραμονή, ωστόσο η μαχητικότητα που έδειξαν οι «κίτρινοι» κατά τη διάρκεια των πλέι άουτ είναι άξια σεβασμού.

Η προσπάθεια παραμονής δεν ήταν εύκολη υπόθεση, από τη στιγμή που υποβιβάζονταν 10 ομάδες, ωστόσο ο Θανάσης Κατσαντούλας και ο Νίκος Αθαναθασκόπουλος γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα τον τρόπο, έμειναν πιστοί στο πλάνο τους περνώντας στην ομάδα του Ρίου την φιλοσοφία τους, ασχέτως αν δεν ήρθε η δικαίωση στο φινάλε της σεζόν. Και μιλάμε για μια ομάδα που τερμάτισε στην τελευταία θέση της κανονικής διάρκειας, με πολλές εναλλαγές προπονητών, που έφτασε την τελευταία αγωνιστική να διεκδικεί την παραμονή της στα ίσα, έχοντας ξεκινήσει στα πλέι άουτ χωρίς βαθμό.

Σε μια τέτοια προσπάθεια μιλάμε προφανώς για μια ειδική αποστολή με τους προπονητές του Αετού να διαχειρίζονται την κάθε δυσκολία που προέκυψε έχοντας τον τρόπο να πάρουν από τον κάθε παίχτη του ότι καλύτερο μπορούσαν για να φτάσει η ομάδα τόσο ψηλά βαθμολογικά.

Για τον Αετό Ρίου αυτή ήταν μια δύσκολη σεζόν, αλλά και ένα όμορφο ταξίδι που έφτασε στον προορισμό του που συνάμα αποτελεί το κίνητρο για την επόμενη μέρα. Οι «κίτρινοι» τη νέα σεζόν στη Β΄ Κατηγορία με την οργανωμένη διοίκηση που έχουν, το καλό υλικό είναι δεδομένο ότι θα πρωταγωνιστήσουν.