Το παραμύθι θα έχει αίσιο τέλος;

Δημοκρατία έχουμε (έστω και με αυτό τον τρόπο που κυβερνάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης), καμία παρέμβαση δεν υπάρχει εκ των… άνωθεν στα social media και ο καθένας είναι ελεύθερος να γράψει ότι θέλει.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να ισοπεδώνεται κάποιος και να γίνεται αντικείμενο σκληρής κριτικής προτού δείξει τα δείγματα γραφής του και κυρίως της δουλειάς του σε ένα σύλλογο. Ο Παπαδόπουλος, ο Μπάρλος, γενικότερα η Παναχαϊκή έχει ήδη… αποτύχει στα μάτια ορισμένων… “προπονητών” των blogs και του facebook.

Η προσπάθεια δεν τελείωσε και άποψη μας είναι ότι τώρα θέλει περισσότερη στήριξη και στη διοίκηση που έχει να αντιμετωπίσει ένα κάρο προβλήματα (προσφυγές, capelli κλπ) και στον προπονητή που είναι σε δύσκολη θέση και σε κακό φεγγάρι. Τον προπονητή θα τον κρίνουν οι ειδικοί και όχι ο κάθε ανύπαρκτος, το ίδιο ισχύει και για το μεγαλομέτοχο.

Προσοχή, μην παρεξηγηθώ δεν αναφέρομαι στους φιλάθλους. Επιλογή Μπάρλου ήταν ο Παπαδόπουλος, όπως και ο Ελευθερόπουλος. Ο Μπάρλος και οι συνεργάτες του θα τον κρίνουν αν τους κάνει ή όχι και αυτοί θα πάρουν την απόφαση. Όλοι βλέπουμε ότι δεν έχει το βάθος που χρειάζεται η ομάδα για πρωταθλητισμό και όποιος λέει το αντίθετο είναι ανόητος.

Ο Μπάρλος γνωρίζει τις απαιτήσεις που υπάρχουν, το ίδιο και ο Νίκος Παπαδόπουλος που ξέρει καλά ότι η δουλειά του θα κριθεί από τα αποτελέσματα που θα φέρει η Παναχαϊκή και αυτά μαζί φυσικά με το ποδόσφαιρο που θα παίξουν οι «κοκκινόμαυροι». Η εικόνα κάθε ομάδας στο γήπεδο είναι ο καθρέφτης της και ευθύνες μπορούμε να καταλογίσουμε σε πολλούς μέχρι τώρα, αλλά δεν θα το κάνουμε. Η Παναχαϊκή θέλει ενότητα, καλοπροαίρετη κριτική και όχι απόψεις ανύπαρκτων ποδοσφαιρικά.

Υ.Γ. Για όσους ασχολούνται ακόμα με την Ξάνθη που ήταν και παραμένει το μεγάλο φαβορί και μπαίνουν σε συγκρίσεις καλό θα ήταν να γνωρίζουν πως αν κερδίσει σήμερα σε προσπερνάει στη βαθμολογία. Αν σε κερδίσει και την Κυριακή σε βγάζει νοκ άουτ και μην ξεχνάμε και το ματς λιγότερο στη Δράμα. Να ασχολούμαστε με τα του οίκου μας και όχι με τι κάνει η Ξάνθη, ο Ιωνικός, ο Λεβαδειακός που στην τελική ενισχύθηκαν και μάλιστα σημαντικά.