Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Το πτυχίο ΣΕΦΑΑ ισούται με δίπλωμα UEFA Β΄ και μετά σου κάνουν έκπτωση για UEFA A΄

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού επισήμανε ότι στο υπό ψήφιση σχέδιο νόμου

Συμπέρασμα: Πας σπουδάζεις για 4 χρόνια γυμναστική ακαδημία (Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση) , παίρνεις ειδικότητα ποδόσφαιρο και η πολιτεία σε αναγνωρίζει προπονητή ποδοσφαίρου μέχρι δίπλωμα ΟΥΕΦΑ Β. Με αυτό το δίπλωμα είσαι βοηθός προπονητή σε πρωταθλήματα υποδομών, βοηθός σε Γ Εθνική , προπονητής σε μικτές ΕΠΣ, γυναικεία, σάλας και ερασιτεχνικά τοπικά.

Δηλαδή ένα πτυχίο πανεπιστημιακής τετραετούς φοίτησης με ειδικότητα ποδόσφαιρο, κρίνεται κατώτερο από ένα δίπλωμα ταχύρρυθμης σχολής μιας ομοσπονδίας και ούτε καν εκπαιδευτικού ιδρύματος ή οργανισμού.

Μετά δίνεις λέει τα μισά δίδακτρα για να πάρεις το ΟΥΕΦΑ Α από τις σχολές δύο εβδομάδων, ενός μηνός δεν ξέρουμε πόσο ακριβώς είναι της ΕΠΟ και όλα τα δίδακτρα για να πάρεις το ανώτερο που είναι το ΟΥΕΦΑ PRO από τις ταχύρρυθμες σχολές της ΕΠΟ.

Και γιατί να πάνε μετά τα παιδιά φοιτητές για 4 ολόκληρα χρόνια στις γυμναστικές ακαδημίες , ΣΕΦΑΑ, (όσα θέλουν να γίνουν προπονητές ποδοσφαίρου) και να μην πάνε σε αυτές τις ολιγοήμερες σχολές της ΕΠΟ να πλερώνουν , να παίρνουν τα διπλώματα των σχολών της ομοσπονδίας και να γίνονται προπονητές ανωτάτου επιπέδου…