Το στοίχημα της νέας Μίλαν

Μάθε τα πάντα για τις bet365 prosfores*

Μια άκρως δελεαστική Δευτέρα έχουμε σήμερα, πάντα σε σχέση με τις προηγούμενες, καθώς στο κουπόνι μας μπορούμε να βρούμε αγώνες από την Πρέμιερ Λιγκ, τη Σέριε Α’, αλλά και την Ισπανική Λα Λίγκα. Όσο, πάντως, μπαίνουμε και επίσημα μέσα στη σεζόν, δύσκολα θα βρούμε ημέρα που δε θα έχει στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Για σήμερα, λοιπόν, έχουμε εστιάσει την προσοχή μας στο παιχνίδι που θα γίνει στη Γένοβα. Εκεί, η Μίλαν θα επιχειρήσει να κάνει ένα θετικό ξεκίνημα στη χρονιά, κόντρα σε μια ομάδα που ουκ ολίγες φορές την έχει δυσκολέψει ανεξαρτήτου έδρας, τη Σαμπντόρια.

Σαμπντόρια: Η 9η θέση που κατέκτησαν οι Γενοβέζοι πέρσι δεν έφεραν «ούτε κρύο, ούτε ζέστη» στον κόσμο τους, καθώς παρότι η ομάδα συνήθιζε να είναι ανταγωνιστική τα τελευταία χρόνια, η σεζόν θα μπορούσε να είναι αρκετά χειρότερη. Ο Ντ’ Αβερσα πήρε τη θέση του Ρανιέρι στον πάγκο και οι φετινοί στόχοι της Σαμπντόρια δεν αφορούν μόνο την παραμονή, αλλά και το κάτι παραπάνω. Στο ρόστερ δεν έγιναν ουσιαστικές μεταβολές, καλή θεωρητικά η απόκτηση του φορ Τορεγκρόσα από τη Μπρέσια. Στην πρεμιέρα, με τη βοήθεια του κόσμου, θα προσπαθήσει να πάρει κάτι κόντρα στη Μίλαν, αν και οι αντίπαλοί τους μετρούν 2 σερί διπλά εκεί μέσα.

Μίλαν: Παρότι η σεζόν πέρσι πήγαινε διαφορετικά στο ξεκίνημά της, η Μίλαν κατάφερε την ύστατη στιγμή να πάρει μια θέση μέσα στην πρώτη 4άδα και να επιστρέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ροσονέρι» προετοιμάστηκαν φέτος με στόχο το κάτι παραπάνω, όμως γνωρίζουν πως το έργο τους δε θα είναι εύκολο, καθώς Ίντερ, Γιουβέντους και Ρόμα δείχνουν σε καλή κατάσταση, ενώ υπάρχουν φιλόδοξες ομάδες όπως οι Αταλάντα και Λάτσιο. Ο Πιόλι παρέμεινε στον πάγκο και έγιναν κινήσεις όπως αυτές των Ζιρού και Φλορέντσι, ενώ παρά τις απώλειες των Ντοναρούμα και Τσαλχάνογλου, υπάρχει κλίμα αισιοδοξίας. Στην πρεμιέρα στη Γένοβα θα πάει χωρίς Ζλάταν και Κεσί, όμως ο στόχος παραμένει το διπλό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μετά την επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Μίλαν θα επιχειρήσει φέτος να είναι ανταγωνιστική και στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Φυσικά, για να το πράξει αυτό χρειάζεται διπλά όπως αυτό στη Γένοβα. Θα εμπιστευτούμε τους «ροσονέρι», στο 2.00 η νίκη τους στη Novibet.

Δωρεάν προγνωστικά Άρχοντας σε νόμιμες Στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)