Το σώμα στο Διαβολίτσι, το μυαλό στο Αίγιο

Photo: Emiliano Rumani

Παίζονται οι κόποι της χρονιάς στο τελευταίο ματς για το Διαγόρα Βραχνεΐκων. Το αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι δεν είναι στο χέρι του η υπόθεση παραμονή.

Σήμερα, είναι η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος που έχει χαρακτηριστεί ο ‘’τελικός των τελικών’’ και θα κρίνει την παραμονή στην κατηγορία. Ο Διαγόρας θέλει μόνο νίκη απέναντι στο Διαβολίτσι στη Μεσσηνία. Ανεξαρτήτως τι θα γίνει στα υπόλοιπα ματς για να παραμείνει στην κατηγορία, οφείλει να τελειώσει με ψηλά το κεφάλι.

Η σκέψη όλων είναι στο Αίγιο εκεί που ο ελλιπής και προβληματικός Παναιγιάλειος θα υποδεχθεί τον Παναγρινιακό. Αν το παιχνίδι λήξει υπέρ των Αιγιωτών ή ισοπαλία σε συνάρτηση με πιθανή νίκη του Διαγόρα, η πατρινή ομάδα θα πανηγυρίσει την παραμονή της.

Με λίγα λόγια απομένει να γίνει γνωστή η έκτη ομάδα που θα ακολουθήσει τους ΠΑΟ Βάρδας, Αμβρακικό Λουτρού, Εθνικό Σκουλικάδου, Παναιγιάλειο και Αναγέννηση Άρτας στις τοπικές κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, Ναυπακτιακός (38 βαθ.), Παναγρινιακός (36 βαθ.), Διαγόρας Βραχνεΐκων (35 βαθ.) προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό, όμως μια εκ των τριών ομάδων δεν θα τα καταφέρει. Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου έχει 37 βαθμούς αλλά την τελευταία αγωνιστική θα πάρει άνευ αγώνα το παιχνίδι με τον Αμβρακικό Λουτρού, οπότε φτάνει τους 40 βαθμούς και σώνεται.

Η τελευταία αγωνιστική του ομίλου:

Τηλυκράτης Λευκάδας – Αίας Γαστούνης

Διαιτητής: Τσιώρης (Άρτας)

Βοηθοί: Αθανασίου – Βαττός (Άρτας)

Παναιγιάλειος – Παναγρινιακός

Διαιτητής: Ζαχαρόπουλος (Ανατολικής Αττικής)

Βοηθοί: Κακάνης – Γκούβας (Ανατολικής Αττικής)

4ος Βλάχος (Ανατολικής Αττικής)

Α.Ο. Διαβολιτσίου – Διαγόρας Βραχνεΐκων

Διαιτητής: Κακρίδης (Κορίνθου)

Βοηθοί: Σπηλιώτης – Οικονόμου (Κορίνθου)

Παναχαϊκή – Αναγέννηση Άρτας

Διαιτητής: Λαθύρης (Πειραιά)

Βοηθοί: Σγουράκης – Ζερβάκης (Πειραιά)

Παμβουπρασιακός – Ναυπακτιακός Αστέρας

Διαιτητής: Οικονόμου (Αχαΐας)

Βοηθοί: Ανδριανός – Κουτσοχέρας (Αχαΐας)

ΠΑΣ Αχέρων – ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ 3-0 α.α

Ρεπό: Εθνικός Σκουλικάδου