Το τεχνικό τιμ που θα πλαισιώσει το νέο προπονητή

Με το πρωτάθλημα να ξεκινάει σε λίγες μέρες και μετά την απομάκρυνση του τεχνικού επιτελείου, πρέπει να έρθουν άτομα που θα βοηθήσουν προς το καλύτερο και θα καλύψουν τα κενά που προέκυψαν.

Αρχικά το λάθος που έγινε με την έλευση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου πρέπει να καλυφθεί σωστά αυτή τη φορά με έμπειρο προπονητή. Περικλής Αμανατίδης και Νίκος Παπαδόπουλος είναι δύο ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Από εκεί και πέρα βοηθός του νέου προπονητή θα είναι ο Χρήστος Καραπίτσος. Ο Γιώργος Μπάρλος έχει πολύ «ψηλά» στην εκτίμησή του τον Πατρινό τεχνικό με τον οποίο συνεργάστηκε στον Ατρόμητο Πατρών πέρυσι. Ο Καραπίτσος έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας στο παρελθόν, ενώ έχει περάσει από τον πάγκο της ομάδας και πάλι ως βοηθός επί θητείας Δημήτρη Δρόσου, έχοντας κάτσει ως «πρώτος» προπονητής στο ματς με τον Απόλλων Πόντου.

Ο Ανδρέας Φουσέκης θα είναι ο νέος γυμναστής της Παναχαϊκής και αντικαθιστά τον Ηλία Σορώκο και επιστρέφει και αυτός στους «κοκκινόμαυρους», βρίσκοντας τον αδερφό του Γιώργο που είναι προπονητής τερματοφυλάκων.