Το τρένο του Άρη Πατρών πέρασε και από τα Μποζαΐτικα

Γήπεδο Προαστίου: Παναγιώτης Σουτζόγλου.

Διαιτητές: Ανδριανός Κώστας (Τσούτσης Λεωνίδας, Καρράς Άγγελος).

Σκόρερ: 49′ Κωστής, 55′ Μεντζελόπουλος – 71′ Καρελάς.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν από το ένα πολύ δύσκολο εμπόδιο αυτό της Νίκης Προαστίου με σκορ 2-1, βγάζοντας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με πολλά ντέρμπι, παίζοντας παράλληλα και αγώνες Κυπέλλου. Χρυσοί σκόρερ για το συγκρότημα του Θανάση Παπουτσή οι Άκης Κωστής και Κώστας Μεντζελόπουλος. Μείωσαν οι γηπεδούχοι, αγχώνοντας την ομάδα των Προσφυγικών, αλλά το τελικό σκορ δεν άλλαξε.

To φιλμ της αναμέτρησης:

3′ Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Κούρτης έκλεψε την μπάλα από το χώρο του κέντρου, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Μποσγανάς εκτινάχθηκε και έστειλε την μπάλα σε κόρνερ.

31′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Νίκη, όταν ο Ντζάνης έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή, ο Θωμάς έδιωξε εντυπωσιακά. Στη συνέχεια ο Αντωνόπουλος έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, αλλά ο Φούντος με πλασέ δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, καθώς οι αμυντικοί έκοψαν την μπάλα.

31′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Αγγελής έφυγε από τα δεξιά έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Κωστής έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι.

43′ Απίθανη ευκαιρία για τη Νίκη, όταν ο Ζεκιάϊ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Φούντος με ένα σουτ στην κίνηση έχασε τεράστια ευκαιρία, καθώς ο Θωμάς έκανε εντυπωσιακή επέμβαση.

49′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν ο Γράβαλος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κωστής έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

55′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν ο Βουτσινάς εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Μεντζελόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

64′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη να τελειώσει το ματς, όταν ο Λυμπέρης έβγαλε την κάθετη πάσα για τον Αγγελή, βγήκε μόνος του μπροστά και το πλασέ που έκανε έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Μποσγανά. Δεύτερο δοκάρι για τον Άρη.

68′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Βουτσινάς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κουτρούμπας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ακριβώς πάνω απ¨ο το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

71′ Γκοοολ για τη Νίκη, όταν ο Καρελάς υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή, έσκαψε τον Θωμά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Συνθέσεις:

Νίκη Προαστίου (Νίκος Πατρώνης): Μποσγανάς Σταματάκης Θεοδωρακόπουλος Μανούσος Πολύδωρος Διαμαντόπουλος Ζεκιάϊ (58′ Καρελάς) Ντζάνης (63′ Καρασαββίδης) Φούντος Αντωνόπουλος Πατρώνης (26′ Καϊμακάς α.α.).

Άρης Πατρών (Θανάσης Παπουτσής): Θωμάς  Βουτσινάς Σπανός (45′ Λάτσης) Μεντζελόπουλος Δασουράς Κουτρούμπας (90′ Αλποχωρίτης) Αγγελής (88′ Μητρόπουλος) Μπούμπαλης Κούρτης (45′ Λυμπέρης) Γράβαλος Κωστής.