Το τρίτο ημίχρονο στην Ναύπακτο

Εμφανώς ικανοποιημένος από την απόδοση και την σοβαρότητα των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο προπονητής της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος. 

Ο τεχνικός των “κοκκινόμαυρων” μιλώντας στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του ματς δήλωσε:

“Το πλέον σημαντικό για την ομάδα μας είναι ότι από τη στιγμή που εδώ και 15 μέρες έχει επέλθει μία διοικητική σταθερότητα, επανέρχεται η κανονικότητα και στο οικονομικό κομμάτι και κατά συνέπεια στο οργανωτικό και το αγωνιστικό. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος των 15 ημερών από τη στιγμή που άλλαξε η διοίκηση στην Παναχαϊκή. Θέλω να εκφράσω τον μεγάλο μου σεβασμό απέναντι στην ιστορική ομάδα που βρήκαμε απέναντι μας τον Απόλλωνα και εύχομαι ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου από το νέο χρόνο να βρει και εκείνη μία σταθερότητα και να επανέλθει εκεί που τις αξίζει γιατί είναι μία μεγάλη και ιστορική ομάδα. Όσον αφορά το παιχνίδι ήμασταν πάρα πολύ σοβαροί από το πρώτο λεπτό, ήταν ένα εύκολο παιχνίδι, αλλά σημαντικό. Είναι οξύμωρο σε σχέση με την δυναμικότητα του αντιπάλου όμως αυτό το ματς μας δίνει ένα κίνητρο για τις τελευταίες δύο αγωνιστικές να προσπαθήσουμε μήπως και μπούμε στα play-off. Θα είναι εντελώς διαφορετικό για το κύρος της ομάδας και τα παιδιά, να μπορέσουμε να μπούμε στις έξι καλύτερες ομάδες, παρά στον όμιλο που θα παίξει play-out. Ένα ακόμα κέρδος και σημαντικό για εμάς ήταν η συμμετοχή των δύο νεαρών μας παικτών, του Τσότρα και του Παπαδόπουλου που έκαναν ντεμπούτο. Θα είναι μεγάλη χαρά για την ομάδα να βγάζει παίκτες από τα σπλάχνα της. Θα γίνει στη συνέχεια και με τα άλλα παιδιά. Το μόνο που μένει είναι να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για τους δύο τελευταίους αγώνες. Θέλουμε από τέσσερις έως έξι βαθμούς”.

Τους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής εκπροσώπησε ο Ιάσων Σταυρόπουλος που δήλωσε:

“Ήταν ένα παιχνίδι για το οποίο δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, χρειαζόμασταν τη νίκη μήπως και μπούμε στα play-off όπως είπε και ο κόουτς. Ήμασταν σοβαροί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Τώρα κοιτάζουμε το επόμενο ματς που είναι πολύ δύσκολο με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα Πόντου και εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά”.