Το χατ-τρικ του Αλ. Γαβριλόπουλου με τη φανέλα της Παναχαϊκής (vid)

Πηγή: Σύνδεσμος φιλάθλων Παναχαϊκής ΑΧΑΙΟΙ-3

Κατά το παρελθόν ο Αλέξης Γαβριλόπουλος, έχει φορέσει την «κοκκινόμαυρη» φανέλα, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και πλέον ασχολείται με την προπονητική στην ομάδα της Αχαϊκής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε μέλος της ομάδας της Παναχαϊκής, τη σεζόν 2007-2008 έχοντας έρθει δανεικός από τη Λάρισα. Ο Αλέξης Γαβριλόπουλος γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1981 στην Γαστούνη και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον τοπικό Αίαντα, απ΄ όπου εντάχθηκε το 1996 (σε ηλικία 15 ετών με εισήγηση του Βασίλη Δανιήλ) στον Πανηλειακό, για να ακολουθήσουν 6 μήνες στον Παναιγιάλειο και 2,5 χρόνια στον Λεβαδειακό.

Η καριέρα του μπαίνει σε ανοδική πορεία από το καλοκαίρι του 2001, όταν μετακομίζει στον Ατρόμητο Αθηνών, όπου σε 2,5 περιόδους φτάνει τις 60 συμμετοχές και τα 20 γκολ, πανηγυρίζοντας ταυτόχρονα την πρώτη σεζόν, την άνοδο από την Γ΄ στην Β΄ Εθνική.

Η καθιέρωση στην Α΄ Εθνική ήρθε με την μεταπήδησή του στον Ιωνικό, όπου σε 1,5 χρόνο αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια και σημείωσε 6 τέρματα, ακολούθησε η ΑΕΛ με 26 συμμετοχές και 4 τέρματα, η Παναχαϊκή και η Βέροια.

Δείτε το χατ-τρικ που σημείωσε εκείνη την περίοδο κόντρα στην Θήβα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με ισάριθμες κεφαλιές: