Το «Campionato» και η «Eredivisie» πήγαν στο «Orion Padel Club»

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι πηγαίνουν για να γνωρίσουν το «Padel Τennis», να διασκεδάσουν με το ψυχαγωγικό αυτό άθλημα και να αθληθούν στις εγκαταστάσεις του club, στο Προάστιο («Δ. Τόφαλος»).

Τις προηγούμενες μέρες το κέντρο υποδέχθηκε και έναν Παγκοσμίου φήμης Αχαιό, τον Ανδρέα Σάμαρη (Φορτούνα Σίταρντ , Μπενφίκα, Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Παναχαϊκή), ο οποίος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις και έδειξε και αυτός να απολαμβάνει τους χώρους και τις υπηρεσίες, φέρνοντας τη δική του οπτική από τα «Padel Tennis» της Ευρώπης, μιας και παίζει το εν λόγω άθλημα αρκετά χρόνια.

Ποδοσφαιρικών συναντήσεων συνέχεια, αφού ένας ακόμη Πατρινός που διαπρέπει στο εξωτερικό, πέρασε την πόρτα για να δοκιμάσει τις ικανότητες του και στο «padel», αφού στο ποδόσφαιρο έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις όλου του κόσμου!

Αναφερόμαστε βεβαίως στον Γιώργο Κυριακόπουλο, τον Πατρινό διεθνή παίκτη της Σασουόλο, που αποτέλεσε έναν εκ των κορυφαίων παικτών του «Campionato» τη φετινή σεζόν, και στις λίγες ημέρες ξεκούρασης του στην γενέτειρα του, πριν επιστρέψει την Ιταλία για τη νέα σεζόν, βρέθηκε στα γήπεδα για μερικά παιχνίδια.