Το Pre-Game της πρεμιέρας στην Α’ Κατηγορία

Διαβάστε μέσω του Pre Game του www.patragoal.gr όσα θα θέλατε να γνωρίζεται για την πρεμιέρα της Α’ Κατηγορίας. Αναλύσεις, Προγνωστικά, Διαιτητές, όλα στο παρακάτω άρθρο.

Θύελλα Πατρών-Πανμοβριακός Ριόλου

Διαιτητής : Κ. Ανδριανός, Επόπτες : Μ. Ανδριανός, Ε. Αβραμοπούλου

Η ΑΝΑΛΥΣΗ: Η χρονιά ξεκινάει με σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα στην Θύελλα Πατρών και τον Πανμοβριακό Ριόλου, με τους γηπεδούχους να είναι πάντα μια δυνατή ομάδα στην έδρα της και τους φιλοξενούμενους με τον Γ. Λαγό στον πάγκο τους, να ξεκινάνε με φιλοδοξία αφού έχουν πραγματοποιήσει καλές μεταγραφές που μπορούν να τους εξασφαλίσουν μια πρωταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα.

ΠΙΘΑΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : Χ

Αχαιός Σαραβαλίου-Αστέρας Τσουκαλεΐκων

Διαιτητής : Βαβαρούτας, Επόπτες : Δ. Γαλάνης, Γ. Βασιλόπουλος

Η ΑΝΑΛΥΣΗ: Επιτέλους έτοιμο και το γήπεδο Σαραβαλίου για τις φετινές υποχρεώσεις των ομάδων και ο γηπεδούχος Αχαϊός ξεκινάει στην έδρα του, μετά από έναν χρόνο ταλαιπωρίας σε άλλα γήπεδα και όχι στην φυσική του έδρα. Η ομάδα του Πέτρου Χρηστίδη έχει πραγματοποιήσει και φέτος καλές μεταγραφές και ευελπιστεί σε μια καλύτερη πορεία από την περσινή, που στην κυριολεξία κρατήθηκε την τελευταία αγωνιστική των play out στην κατηγορία. Ο Αστέρας από την άλλη θέλει να κάνει και πάλι την έκπληξη, αφού η περισνή 4η θέση ήταν πολύ σημαντική και του έδωσε την αυτόματη παραμονή.

ΠΙΘΑΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : 1

Διαγόρας Βραχνεΐκων-Δίας Σαραβαλίου

Διαιτητής : Ι. Πράνταλος, Επόπτες : Α. Σταθοπούλου, Γ. Βασιλόπουλος

Η ΑΝΑΛΥΣΗ: Επιστροφή του Διαγόρα μετά από αρκετά χρόνια στην Α’ Κατηγορία και στα τοπικά πρωταθλήματα, με την ομάδα του Ανδρέα Ζήκου να φαντάζει το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της 1ης θέσης στον α’ όμιλο. Η ομάδα των Βραχνεϊκων έχει ένα πολύ καλό ρόστερ ανώτερης κατηγορίας και απέναντι στην νεανική ομάδα του Δία, ο οποίος θα είναι και φέτος υπό τις οδηγίες του Χρήστου Ξυπολιά, παρουσιάζονται ως το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης.

ΠΙΘΑΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: 1

Ίκαρος Λακκόπετρας-Αχαΐκή

Διαιτητής : Π. Καδδάς, Επόπτες : Σ. Οικονόμου, Ο. Χριστόπουλος

Η ΑΝΑΛΥΣΗ : Στην Α’ Κατηγορία βρέθηκε ο Ίκαρος Λακκόπετρας, αφού η συνένωση του Αετού με την Αστραπή, οδήγησε την ομάδα της Δυτικής Αχαϊας στα μεγάλα σαλόνια. Απέναντι του η πιο βαριά φανέλα του α’ ομίλου, αφού η Αχαϊκή έχει πάντα ως στόχο τον πρωταθλητισμό και την κατάκτηση της 1η θέσης. Στο τιμόνι των “καναρινιών” είναι ο Νίκος Λουμπαρδέας, ο οποίος θα είναι για πρώτη φορά προπονητής σε ομάδα, θέλοντας να αποδείξει ότι εναι το ίδιο καλός όσο και στον αγωνιστικό χώρο.

ΠΙΘΑΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: 2

Δόξα Νιφορεΐκων-Ατρόμητος Λάππα 2015

Διαιτητής : Γ. Παπαδόπουλος, Επόπτες : Ε. Αβραμοπούλου, Α. Παλούμπης

Η ΑΝΑΛΥΣΗ : Ντέρμπι Δυτικής Αχαϊας ανάμεσα σε δύο αρκετά δυνατές ομάδες. Οι γηπεδούχοι θα είναι τιμωρημένοι και δεν θα αγωνιστούν στην φυσική τους έδρα, κάτι το οποίο μπορεί να τους αποδυναμώνει. Στο τιμόνι της ομάδας είναι ο Δημήτρης Σγούρας που θέλει μια γρήγορη παραμονή με τους μαυραετούς. Από την άλλη ο Ατρόμητος Λάππα είναι διψασμένος για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα, έχει καλό υλικό σε ποδοσφαιριστές και καλή ψυχολογία σαν ομάδα, αφού την περσινή χρονιά δύσκολα γνώριζε την ήττα από κάποια ομάδα.

ΠΙΘΑΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Χ

Λιμνοχώρι-Δόξα Παραλίας

Διαιτητής : Κ. Οικονόμου, Επόπτες : Ο. Χριστόπουλος, Γ. Ωρολογάς

Η ΑΝΑΛΥΣΗ: Δυνατό παιχνίδι και στο Λιμνοχώρι ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Δόξα Παραλίας. Και οι δύο ομάδες κράτησαν τους ίδιους προπονητές, αφού οι γηπεδούχοι θα πορευτούν και πάλι με τον Δημήτρη Κουτσογιαννόπουλο, ενώ οι φιλοξενούμενοι με τον Χρήστο Τσίκα. Αλλαγμένη με νεαρούς αλλά καλούς ποδοσφαιριστές η Δόξα Παραλίας, έμπειρη και δυνατή ομάδα το Λιμνοχώρι. Πιθανόν η έδρα να παίξει τον ρόλο της στο παιχνίδι της πρεμιέρας.

ΠΙΘΑΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: 1

Αιγείρας Ακράτας ΑΕ-Πήγασος Μπεγουλακίου

Διαιτητής : Ι. Πράνταλος, Επόπτες : Γ. Παυλόπουλος, Α. Παλούμπης

Η ΑΝΑΛΥΣΗ: Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της πρεμιέρας και στους δύο ομίλους, αφού η Αιγείρα/Ακράτα υποδέχεται τον Πήγασο. Δύο από τις καλές ομάδες της Α’ Κατηγορίας, ενισχυμένες με καλές μεταγραφές και με νέους προπονητές στον πάγκο τους. Οι γηπεδούχοι θα έχουν στην τεχνική ηγεσία τους τον Λεωνίδα Κατσαρέλια, ενώ οι φιλοξενούμενοι τον Νίκο Τσολόπουλο. Μικρό προβάδισμα νίκης για τους γηπεδούχους, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τους “βυσσινί”.

ΠΙΘΑΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: 1Χ

Αετός/Αστραπή-Αναγέννηση Ψαθόπυργου

Διαιτητής : Κ. Ταξιάρχης, Επόπτες : Κ. Σπυρόπουλος, Κ. Κούβελας

Η ΑΝΑΛΥΣΗ: Αλλαγή ονόματος και φιλοσοφίας, με δύο ομάδες να γίνονται ένα, αφού Αστραπή και Αετός Πατρών ένωσαν την δυνάμεις τους. Στον πάγκο της ομάδας ο “θρύλος” Μίκι Τσίρκοβιτς, ο οποίος θα κοουτσάρει μετά από πολλά χρόνια ομάδα τοπικής κατηγορίας. Ίδια ομάδα πάνω κάτω η φετινή Αναγέννηση Ψαθοπύργου, με τον εξαιρετικό Κώστα Τσιπιανίτη και πάλι στον πάγκο της, ευελπιστεί σε μια ανάλογη καλή πορεία όπως την περσινή χρονιά, στην οποία ναι μεν ήταν στα play out αλλά είχε μια άνετη σχετικά παραμονή.

ΠΙΘΑΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Χ2

Κεραυνός Αγίου Βασιλείου-Ατρόμητος Πατρών

Διαιτητής : Χ. Πετρόπουλος, Επόπτες : Α. Σταθοπούλου, Π. Μπαλαρούτσος

Η ΑΝΑΛΥΣΗ: Πολύ καλό παιχνίδι στον Άγιο Βασίλειο ανάμεσα στον τοπικό Κεραυνό και τον Ατρόμητο Πατρών. Οι γηπεδούχοι είναι ένα από τα φαβορί του πρωταθλήματος, αφού διαθέτουν καλό προπονητή (Χ. Καραπίτσο) και εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ τους. Οι “Πορτοκαλί” του Β. Φίλλιπα θέλουν το κάτι παραπάνω την φετινή χρονιά, διαθέτουν αρκετά καλή ομάδα και είναι ικανοί για οποιαδήποτε έκπληξη. Ξεκάθαρο φαβορί πάντως οι γηπεδούχοι στον συγκεκριμένο αγώνα.

ΠΙΘΑΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: 1

Νίκη Προαστείου-Άρης Πατρών

Διαιτητής : Π. Καδδάς, Επόπτες : Π. Ζούλης, Π. Θανόπουλος

Η ΑΝΑΛΥΣΗ: Ντέρμπι με το καλημέρα και στο Προάστειο, με την εξαιρετική Νίκη Προαστίου να φιλοξενεί τον Άρη Πατρών, ο οποίος θέλει φέτος να πάρει το πρωτάθλημα και να φύγει από τις τοπικές κατηγορίες. Ίδια φιλοσοφία, ίδια τακτική, “ισόβιος” προπονητής ο Νίκος Πατρών στους γηπεδούχους, θέλει και φέτος να παρουσιάσει η ομάδα του το καλό ποδόσφαιρο που παίζει όλα τα τελευταία χρόνια. Ο Θανάσης Παπουτσής από την άλλη πλευρά, θέλει φέτος να φτάσει στην πηγή και να πει νερό, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος για τους “ερυθρόλευκους”.

ΠΙΘΑΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: 2

Παναιγιάλειος-Απόλλων Εγλυκάδος

Διαιτητής : Γ. Μπακόπουλος, Επόπτες : Π. Μπαλαρούτσος, Κ. Σπυρόπουλος

Η ΑΝΑΛΥΣΗ: Ως το μεγάλο όνομα και φαβορί κατεβαίνει στο πρωτάθλημα ο Παναιγιάλειος, με τον Φίλλιπα Σχοινά στον πάγκο του και την ελπίδα να ξεφύγει γρήγορα από τις τοπικές κατηγορίες, αφού αυτές είναι πολύ μικρές για την ιστορική ομάδα του Αιγίου. Από την άλλη μεριά η ομάδα της Εγλυκάδας κατάφερε να ανέβει πανηγυρικά στην Α’ Κατηγορία, κράτησε τον Άρη Πλέγα στην τεχνική της ηγεσία και θα στηριχθεί σε νέα παιδιά, τα οποία θα προσπαθήσουν για ότι καλύτερο. Ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα ο Παναιγιάλειος, ο οποίος δύσκολα στην έδρα του θα έχει κάποια απώλεια από συγκεκριμένα παιχνίδια.

ΠΙΘΑΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: 1

Εθνικός Πατρών-Πανιώνιος Αχιλλέας (Αγυιάς)

Διαιτητής : Ν. Δανιήλ, Επόπτες : Μ. Κακαφώνης, Μ. Ψιρμάνης

Η ΑΝΑΛΥΣΗ: Πολύ καλές μεταγραφές πραγματοποίησε ο Εθνικός Πατρών, ο οποίος έχει υψηλούς στόχους και θέλει να τερματίσει σε πολύ καλύτερη θέση από την περσινή. Ο Βύρων Καραβίας είναι και φέτος στον πάγκο της ομάδας και θα προσπαθήσει να παρουσιάσει την ίδια καλή εικόνα. Στον Πανιώνιο/Αχιλλέα θα στηριχθούν στην περσινή ομάδα, με τον Κώστα Λάζαρη να είναι στην τεχνική ηγεσία, προσπαθώντας να παραμείνει η ομάδα στα “μεγάλα σαλόνια”.

ΠΙΘΑΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: 1