Τρένο χωρίς σταματημό…

Ο πρόεδρος της Πατρινής ομάδας «απάντησε» σε όσους τις τελευταίες ημέρες προσπαθούν να στήσουν υποθέσεις πιθανής κατάρρευσης της Παναχαϊκής και αποχώρησής του από την ΠΑΕ.

Ο Γιώργος Μπάρλος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, παίρνοντας την ομάδα σε μια δύσκολη καμπή της, δίνοντας της μεγάλη υπεραξία μέσα σε λίγους μήνες. Παράλληλα, για ακόμα μια φορά μίλησε για άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, λέγοντας πως αυτό θα είναι το «δώρο του» στους επικριτές του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ στο patragoal.gr:

«Tις τελευταίες εβδομάδες παρατηρούμε ένα κλίμα χρονοδιαγράμματος της πιθανής κατάρρευσης μας, ως προς την χρηματοδότηση της εταιρείας μας προς την ΠΑΕ με πιθανούς μήνες και πιθανές ημερομηνίες του τέλους μας.

Εκ μέρους της εταιρείας μας θεωρούμε εύλογο να ανακοινώσουμε σε όλους τους φιλάθλους μας που ασχολούνται με την ομάδα μας, αλλά και σε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι εξαγοράσαμε μια εταιρεία με μηδενική αξία, καταβάλλοντας πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ και καταφέραμε με τη δομή που απαρτίζεται ο όμιλός μας, να την μετατρέψουμε σε  μοντέλο και υπόδειγμα εντός Ελλάδας τινάζοντας την υπεραξία της με επίσημους δείκτες  από το transfermarkt (4 εκατομμύρια) εντός 200 ημερών.

Όλοι εσείς λοιπόν που αναμένετε με αγωνία να βγάλετε τη χολή σας, θα δυσαρεστηθείτε και το δώρο μας προς εσάς, θα είναι η άνοδος της ιστορικής μας ομάδας στη μεγάλη κατηγορία. Μην περιμένετε με αγωνία, χάνοντας το χρόνο σας αναμένοντας τον Γενάρη. Σας εγγυώμεθα ότι θα δυσαρεστηθείτε. Σκοπός μου να οδηγήσω το καράβι, όχι ως το τέλος, διότι αυτό είναι δεδομένο, αλλά να σχεδιάσω από Γενάρη όλο το πρότζεκτ της νέας σεζόν που θα αφορά την Σούπερ Λιγκ με τη βοήθεια των πραγματικών φιλάθλων και του Κυρίου μόνο. Εις στο επανιδείν».