Τρέχει για να προλάβει η Α.Ε. Λιμνοχωρίου, στις 29/6 η Γ.Σ.

Την προσεχή Τετάρτη 29/6 στις 20.30 στα γραφεία του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της Α.Ε. Λιμνοχωρίου.

Στον ορίζοντα υπάρχουν δυο κρίσιμα θέματα προς επίλυση, τα οποία και αναγκαστικά περνούν από τη Γενική Συνέλευση και έχουν να κάνουν με την ένταξη του συλλόγου στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Το πρώτο είναι ότι θα πρέπει να ψηφίσει η Γενική Συνέλευση την τροποποίηση του Καταστατικού, το οποίο και θα πρέπει να εναρμονιστεί με τον Νόμο. Αυτό θα έχει σαν συνέπεια να κατατεθεί στο Πρωτοδικείο το τροποποιημένο Καταστατικό και να εγκριθεί, έτσι ώστε να μπορέσει ο σύλλογος να το καταθέσει στη Γ.Γ.Α.. Το δεύτερο κρίσιμο σημείο, είναι η ένταξη στο Μητρώο.

Με τα ισχύοντα δεδομένα και εφόσον η Πολιτεία δεν αλλάξει γραμμή πλεύσης, μη είσοδος στο Μητρώο μπορεί αυτόματα να σημαίνει αδυναμία συμπλήρωσης φακέλου για την υποβολή της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της νέας χρονιάς. Ήδη οι «πράσινοι» έχουν δρομολογήσει τις εξελίξεις, έχοντας αναθέσει σε γνωστό δικηγόρο των Πατρών να επισπεύσει τις διαδικασίες.