«Τρέχει» τον σχεδιασμό του ο Διαγόρας Βραχνεΐκων

O Διαγόρας Βραχνεΐκων κάνει κάθε χρόνο σταθερά βήματα προόδου και αυτό ξεκινά από την διοίκηση που έχει αλλάξει επίπεδο το σωματείο. Μπορεί φέτος να μην κατάφερε να κρατηθεί στη νέα Γ΄ Εθνική, αλλά αυτό δεν αλλάζει τη φιλοσοφία.

Όλα αυτά τα χρόνια χρειάστηκαν οι βάσεις και οι προσθήκες νεαρών παικτών. Η ομάδα των Βραχνεΐκων έχει δικά της δελτία σε ισχύ σε αντίθεση με άλλα σωματεία από την Αχαΐα που υποβιβάστηκαν και εν συνεχεία «σβήστηκαν» από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Είναι ενδεικτικό ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά, με την ομάδα των Βραχνεΐκων να γίνεται αυτόματα διεκδικήτρια του τίτλου. Τα τυπικά απομένουν για την παραμονή του Φώτη Γεωργαντόπουλου, ενώ θα γίνουν 2-3 προσθήκες ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Και μην ξεχνάτε κάτι ακόμα πολύ σημαντικό πως οι Βραχνιώτες έχουν αρκετούς παίκτες στο ερασιτεχνικό με υποσχετική (Αθανασόπουλος, Νάνος, Τογατζής στον Αστέρα Τσουκαλεΐκων), Καϊμακάς (Νίκη Προαστείου), Θανόπουλος (ΑΕΡ Αφάντου), Γκολφινόπουλος (Δόξα Παραλίας) που θα επιστρέψουν δριμύτεροι για να διεκδικήσουν θέση.

Το ρόστερ της ανδρικής ομάδας βρίσκεται σε καλό δρόμο, ώστε να ολοκληρωθεί ωστόσο ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο ποιος θα βρίσκεται στον πάγκο του Διαγόρα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι άνθρωποι του Διαγόρα βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις για να αποφασίσουν ποιος θα οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας και δεν αποκλείεται όνομα – έκπληξη. Ο Δημήτρης Σακελλαρόπουλος είναι δεδομένο ότι θα συνεχίσει στο τεχνικό τιμ, αφού έχει τη στήριξη της διοίκησης, αναλαμβάνοντας παράλληλα και χρέη team manager.