“Τρέχει” το πλάνο Μπάρλου, έρχονται πληρωμές

Έπειτα από πολύωρες και πολυήμερες σκληρές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Γιώργος Μπάρλος είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή και ήδη έχει πιάσει δουλειά, αφού προέχει το σπουδαίο ματς με τον Εργοτέλη.

Νωρίς το πρωί ο νέος μεγαλομέτοχος θα συναντηθεί με τους συνεργάτες του για να συζητήσουν την οργάνωση της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού τμήματος. Θα ανακοινωθεί η πρόσληψη του Νίκου Λουμπαρδέα ως τεχνικού διευθυντή, όπως και οι επιστροφές Γιώργου Μπέζα και Γιώργου Σωτηρόπουλου.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής με βοηθό τον Αλέξη Σπηλιόπουλο, ενώ υπεύθυνος αξιολόγησης θα είναι ο Μάκης Παρασκευόπουλος, όπως έχει αποκαλύψει το patragoal.gr!

Αύριο το μεσημέρι θα πάει στην Αγυιά να μιλήσει στους παίκτες, ενώ θα συναντηθεί πριν την προπόνηση με τον Πέτρο Δημητρίου για να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις και την απόφαση του, να μην συνεχιστεί η συνεργασία τους. Παράλληλα, θα γίνουν πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αφού πρόθεση του Γιώργου Μπάρλου είναι να εξοφλήσει άπαντες έως και το τέλος Δεκεμβρίου.