Τρέχουν και δεν φτάνουν με τα νέα δελτία

Χοντρό μπέρδεμα πάει να γίνει την τελευταία βδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Ηλείας με τα δελτία. Οι ομάδες, πολλές ομάδες σύμφωνα με δημοσίευμα του ilianews, ακόμα και πρωτοκλασάτες ομάδες που διεκδικούν υποτίθεται το Πρωτάθλημα, δεν έχουν προσκομίσει ακόμα τα απαραίτητα έγγραφα στην ΕΠΣΗ για να εκδοθούν τα δελτία τους.

Και ως γνωστόν, χωρίς δελτία νέου τύπου, οι ποδοσφαιριστές δεν θα μπορέσουν να παίξουν και δεν αποκλείεται, να μηδενιστούν και ομάδες αν δεν τρέξουν μέχρι την Πέμπτη να εκδώσουν δελτία. Καταστάσεις που αποτελούν μνημείο προχειρότητας και ανοργανωσιάς, για ένα Πρωτάθλημα που κοντεύει να φτάσουν Χριστούγεννα για να ξεκινήσει, όμως ούτε αυτό το χρονικό περιθώριο ήταν αρκετό.

Η ΕΠΣΗ έχει ενημερώσει τα σωματεία να μην τα αφήσουν όλα για την τελευταία στιγμή, καθώς στις 30 του μήνα κλείνει το σύστημα της ΕΠΟ και η Ομοσπονδία, η οποία δεν δουλεύει Σαββατοκύριακα, δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί εκατοντάδες, δελτία που θα καταφθάσουν την τελευταία στιγμή.

Εκτός από τα χρήματα για τα παράβολα, τα οποία πολλοί παράγοντες δεν έχουν πρόχειρα για να πληρώσουν την ΕΠΟ, οι ποδοσφαιριστές, δείχνουν ανευθυνότητα και δεν προσκομίζουν τα απαραίτητα προσωπικά τους έγγραφα και δεδομένα στους παράγοντες, έτσι ώστε να μπορέσουν αυτοί με τη σειρά τους να τα προωθήσουν στις υπερκείμενες Αρχές.