Τρία στα τρία και κορυφή για τον Αετό Πατρών (pics)

Γηπ. Πετρωτού: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Παπαδόπουλος Γιώργος

Σκόρερ: Λυμπέρης 28′, Πανόπουλος 55′

Ο Αετός Πατρών επικράτησε του Ηρακλή Πατρών με 2-0 εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Και οι δύο ομάδες ήταν καλές στον αγωνιστικό χώρο, με φάσεις και ευκαιρίες, αλλά η ομάδα του Χάρη Ράντου ήταν πιο αποτελεσματική και κράτησε το αήττητο στο πρωτάθλημα.

Απ’ την άλλη ο Ηρακλής ξεκίνησε δυναμικά στο ματς με την ευκαιρία του Ανδρέα Σοφούλη, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα με αποτέλεσμα ο Αετός Πατρών να πάρει το τρίποντο και να παραμένει στην 1η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Παναιγιάλειο.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ηρακλής φιλοξενείται από τον Κεραυνό στον Αγ. Βασίλη και ο Αετός πηγαίνει στο Προάστιο να αντιμετωπίσει την Νίκη Προαστίου.

ΦΙΛΜ:

5′ Ο Τασιόπουλος έδωσε ωραία πάσα στον Σοφούλη, ο οποίος με ένα σουτ έστειλε την μπάλα άουτ. Δεν το έπιασε καθαρά γεμάτα αυτό το σουτ.

17′ Πρώτο σουτ για τον Αετό με τον Μαρκόπουλο, ο οποίος έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Μυλωνόπουλου.

23′ Ο Λυμπέρης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, αλλά ο Μυλωνόπουλος μπλόκαρε εύκολα.

28′ Ο Αετός άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του Λυμπέρη, έπειτα από τη σέντρα του Λαζανά από τα δεξιά και μέσα στην περιοχή για το 0-1.

38′ Ο Μαρκόπουλος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, αλλά ο Λυμπέρης δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και κατέληξε άουτ.

46′ Ο Αετός έχασε μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο γκολ, όταν ο Πανόπουλος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Λυμπέρης από την μικρή περιοχή με το στήθος έστειλε την μπάλα πάνω στα χέρια του Μυλωνόπουλου.

55′ Ο Πανόπουλος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, αλλα η μπάλα πήγε κατευθείαν στα δίχτυα για το 0-2 του Αετού.

59′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή να μειώσει στο σκορ, όταν ο Νιάχος εκτέλεσε το φάουλ, ο Σοφούλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

64′ Ο Αετός είχε δοκάρι με το σουτ του Πανόπουλου από το ύψος του πέναλτι, έπειτα από τη σέντρα του Καρακάση.

77′ Ο Ηρακλής έμεινε με παίκτη λιγότερο, έπειτα από τη δεύτερη κίτρινη στον Γιώργο Κατριμπούζα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ηρακλής Πατρών (Κώστας Λάζαρης): Μυλωνόπουλος, Χριστόπουλος, Μεμάγκα (81′ Σώζος), Μπόσμος (64′ Δημητρόπουλος), Φραγκούλης, Μπούλμπος (49′ Μπερτσουκλής), Σοφούλης, Κατριμπούζας, Τασιόπουλος, Νιάχος Χ., Μαντάς.

Αετός Πατρών (Xάρης Ράντος): Καλλιακμάνης, Μπίρμπας, Καρακάσης, Ασκούνης Η. (79′ Μαράτος), Τζίμας, Μαρκόπουλος, Λαζανάς, Σδρόλιας (66′ Βύνιας), Πανόπουλος (76′ Τσιούλος), Λυμπέρης, Μπάκας (53′ Παπαδιονυσίου).