“Τρίποντο” με Ξάνθη και μετά στην εβδομάδα… φωτιά!

Η Παναχαϊκή υποδέχεται σήμερα στην Αγυιά την Ξάνθη και μοναδικός στόχος για την ομάδα του Χρήστου Παρασκευόπουλου είναι η νίκη, καθώς ακολουθεί μία εβδομάδα… φωτιά!

Αν καταφέρουν οι “κοκκινόμαυροι” να “κλειδώσουν” τους τρεις βαθμούς, όσο πιο νωρίς στο ματς, τόσο το καλύτερο, καθώς ακολουθεί μία εξαιρετικά δύσκολη εβδομάδα. Με την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου κόντρα στα Τρίκαλα μεσοβδόμαδα, όσο και με το παιχνίδι κορυφής κόντρα στο Διαγόρα την άλλη εβδομάδα, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την εξάδα.

Φυσικά, η Ξάνθη μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι για την Παναχαϊκή, όμως οι “κοκκινόμαυροι” έχουν την ψυχολογία με την αλλαγή προπονητή και φυσικά την ποιότητα! Αυτό, όμως, που χρίζει ιδιαίτερης προσοχής είναι η απόλυτη προσήλωση των παικτών στο σημερινό ματς. Μόλις αυτό τελειώσει, τότε και μόνο θα πρέπει να κοιτάξουν το επόμενο, την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος έχει καταλήξει για το ποιους 11 θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα κόντρα στην Ξάνθη. Ο Άλμπερτ Μπρους διεκδικεί θέση βασικού. Ο τεχνικός της Παναχαϊκής έχει μια σκέψη στο μυαλό του για τη χρησιμοποίηση του Γκανέζου μέσου, τον οποίο θέλει να προσαρμόσει ακόμα περισσότερο στην ομάδα μέσα από λεπτά συμμετοχής. Αυτό τι σημαίνει; Ότι ο Δημήτρης Ανάκογλου να περάσει ως “δεκάρι” κόντρα στους Ξανθιώτες.

Άλλωστε ο Αφρικάνος έχει δείξει μέσα από τις προπονήσεις ότι είναι έτοιμος αγωνιστικά, σε καλή κατάσταση και μπορεί άμεσα να προσφέρει, οπότε είναι πιθανό να τον δει ο κόσμος της Παναχαϊκής (από τους τηλεοπτικούς δέκτες) σε ρόλο βασικού κόντρα στην Ξάνθη.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Παγκρήτιο (13:45): Γ.Σ. Εργοτέλης- Απόλλων Λάρισας (Βάσσαλος) (ΕΡΤ Sports 2)
(Βεργέτης- Νιδριώτης- Πλάκας/ Κοκκόρης)
Λιβαδειά (14:45): Λεβαδειακός- Δόξα Δράμας (Γιαννουγλίδης) (ΕΡΤ Sports)
(Βλάχος- Γουρνιάς- Κόττορος/ Λεμπέσης)
Αγυιά Πάτρας (14:45): Παναχαϊκή- Ξάνθη (Κουκουλάκης) (ΕΡΤ3)
(Γκάμαρης- Καραλής- Χριστοδούλου/ Μπακογιάννης)