“Τρίποντο” στην επανέναρξη για την Παναχαϊκή

Στην επανέναρξη της Super League 2, η Παναχαϊκή κατάφερε να πάρει την νίκη με 2-1 απέναντι στον Ολυμπιακό Β’, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Λινάρδο που σημείωσε και τα δύο τέρματα των κοκκινόμαυρων

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ :

10′ Σουτ Τριμμάτη, η μπάλα άουτ

17′ Kεφαλιά του Πινακά, δεν ανησύχησε τον Θεοδωράκη.

20′ ΓΚΟΟΟΟΛΛ: Γκολ μαγεία από τον Λινάρδο για το 1-0 της Παναχαϊκής! O Λινάρδος με φοβερό… σκαφτό τελείωμα, μετά από ενέργεια και πάσα του Τριμμάτη άνοιξε το σκορ!

28′ Ευκαιρία για την Παναχαϊκή από το καλό φάουλ του Λινάρδου, γυριστό σουτ του Τσακμάκη με το αριστερό, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι…

43′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή. Οι Μπουρλάκης και Λινάρδος έκρυψαν την μπάλα, ο δεύτερος σούταρε από καλή θέση, η μπάλα πέρασε άουτ.

62′ ΠΕΝΑΛΤΙ για την Παναχαϊκή. Σε ανατροπή του Λινάρδου από τον Χρυσόπουλο!

63′ ΓΚΟΟΟΟΛΛ: 2-0! Ο Στουρνάρας έπεσε δεξιά και απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Λινάρδου, ο μέσος της κοκκινόμαυρης ομάδας, πήρε το “ριμπάουντ” και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Παναχαϊκή!

67′ Φάουλ Κωστή, πλασέ Λιάτσου άουτ.

75′ ΓΚΟΟΟΟΛΛ: Με πλασέ του Κωστή το 2-1 για την ομάδα του Ολυμπιακού Β’.

88′ Σουτ του Παπαχρονόπουλου αδύναμο έξω από την περιοχή…

94′ Τρομερή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, κεφαλιά γυριστή ελάχιστά δίπλα από το δοκάρι του Θεοδωράκη.

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Τοπάλ, Τσακμάκης, Τριμμάτης, Λαρρέα (84 λτ. Ρουγκάλας), Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Π. Καρακλάιτς (53′ Μυτίδης), Τσιάρας, Λινάρδος (78′ Χαντί), Αλεξόπουλος (84′ Παπαχρονόπουλος).

Ολυμπιακός Β (Οκκάς): Στουρνάρας, Μπα, Μπακαγιάννης, Αποστολόπουλος, Νίκολιτς, Μαυρουδής, Μαρίνος (71′ Αργυρίου), Κωστή, Χρυσόπουλος, Σουρλής (71′ Τσέλιος), Πινακάς (53′ Λιάτσος).