Τρίτη σερί ήττα για τον Ίκαρο Πετρωτού

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς

Σκόρερ: (4’πέναλτι Γαλάνη – 8’Κοντογόνη,13′ Λαμπράκη,16′ Djurkovic

Την ήττα για τρίτο σερί παιχνίδι γνώρισε η γυναικεία ομάδα του Ίκαρου Πετρωτού από τις Καρυάτιδες Σπάρτης με σκορ 1-3 σε ένα παιχνίδι με  πολλές φάσεις και γρήγορο ρυθμό.

Οι Πατρινές προηγήθηκαν στο 4ο λεπτό όταν η Εμμανουέλα Κέτα ανατράπηκε εντός περιοχής από παίχτρια της αντίπαλης ομάδας με τον Διαιτητή να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε η Άννυ Γαλάνη και άνοιξε το σκορ. Οι Καρυάτιδες έβγαλαν γρήγορη αντίδραση και στο 8ο λεπτό ισοφάρισαν σε 1-1 με μακρινό σουτ της Κοντογόνη.

Στο 13ο λεπτό οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να φτάσουν στην ολική ανατροπή με σκόρερ την Γιάννα Λαμπράκη ύστερα από σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 16′ οι Καρυάτιδες έφτασαν και στο 1-3 με σκόρερ την Djurkovic με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ίκαρος Πετρωτού είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την υπεροχή απλά υστερούσε στην τελική προσπάθεια με το τελικό 1-3 να μην αλλάζει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Διαιτητή της αναμέτρησης.

Με αυτήν την ήττα η ομάδα του Ίκαρου βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος ακριβώς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τις Αμαζόνες Κορινθίας με την νίκη να είναι επιτακτική για αγωνιστικούς και ψυχολογικούς λόγους.

Συνθέσεις:

ΊΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ (Τ.Παναγιωτόπουλος) : Γκαύρου, Χρυσοστομίδου, Ντέβα, Καρφάκη, Κουκιού, Κέτα, Κωστοπούλου, Παπανικολοπούλου (50’Παπακυριαζή),Τζούρα (63’Ζώτου), Γαλάνη, Γ.Κυριάκου(31’Μούκα).

ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΣΠΑΡΤΗΣ: Καββούρη, Παπαγιάννη, Νικολακάκου, Αντωνίου, Λιναρδάκη (63’Μπαμπαλέτου), Μπορμπουδάκη, Πετρούλια, Djurkovic,Μάλλιαρη (63’Καπονικολού), Κοντογόνη, Λαμπράκη.