Τρίτη σερί νίκη για τον Αστέρα Μιντιλογλίου

Σε υψηλές πτήσεις βρίσκεται ο Αστέρας Μιντιλογλίου καθώς επικράτησε δύσκολα εκτός έδρας του Πυρσού με 1-2 και έφτασε τους 24 βαθμούς και βρίσκεται στο -2 από την 2η θέση και την άνοδο στην Α κατηγορία. Από την άλλη πλευρά ο Πυρσός παρέμεινε στους 25 βαθμούς και στην 4η θέση και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Γαλήνη σε ένα παιχνίδι όπου θα κρίνει πολλά για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Θοδωρή Λαμπρόπουλου από την αρχή του παιχνιδιού ήταν ελαφρώς καλύτερη από την ομάδα του Πυρσού με αποτέλεσμα στο 20′ ο Παπαγιαννόπουλος να εκτελέσει το φάουλ και ο Βαλάντης Μπαλασόπουλος με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο εξαιρετικός συνδυασμός του Αυγερινού Λόη με τον Κυριάκο Μαχμούντ με τον τελευταίο να πλασάρει από την αριστερή γωνία και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 66′ ο Αστέρας Μιντιλογλίου κατάφερε να σημειώσει και 2ο τέρμα όταν και πάλι ο Παπαγιαννόπουλος εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά η άμυνα του Πυρσού αδράνησε και ο Βαλάντης Μπαλασόπουλος έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Στη συνέχεια του παιχνιδιού δεν είχαμε κάτι το ιδιαίτερο αξιοσημείωτο με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Βαβαρούτα να βρίσκει τον Αστέρα Μιντιλογλίου νικητή πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη.

Μελανό σημείο της αναμέτρησης ήταν οι πολλές αψημαχίες που υπήρχαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του παιχνιδιού,με αποκορύφωμα στο τέλος της αναμέτρησης παίχτες του Πυρσού να εμπλακούν με οπαδό που βρισκόταν στην κερκίδα καθώς “επιτέθηκε” λεκτικά σε παίχτη της ηττημένης ομάδας με τους ψυχραιμότερους να σπεύδουν γρήγορα και ηρεμούν τα πνεύματα.

Συνθέσεις:

ΠΥΡΣΟΣ (Κώστας Πλώτας): Παντζόγλου, Π.Μαχμούντ, Γιαννόπουλος (10’Αθανασόπουλος), Τσαπικούνης, Μαρουλάς, Αλεξόπουλος, Κ.Μαχμούντ, Γ.Σκούτας (74′ Ανδ.Λόης), Αγγ.Σκούτας, Αυγ.Λόης (92′ Κουτσοσπύρος), Κλίτσας (74′ Μουζόπουλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΝΤΙΛΟΓΛΙΟΥ (Θοδωρής Λαμπρόπουλος): Τζούρας, Κωστόπουλος (93′ Παπαλεξόπουλος), Λιακόπουλος, Μαυροκέφαλος, Αγκαράι, Παπαγιαννόπουλος, Καραπίτσος (46′ Τσαλαμίδας), Ρομποτής, Β.Μπαλασόπουλος (93′ Εμ.Πλέγας), Φωτάκιας (75′ Παρασκευόπουλος), Φ.Πλέγας (68′ Ν.Μπαλασόπουλος).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς