Τρίτη σερί νίκη και πρώτη θέση για τον ΑΠΟ Αρόης

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Φωκάς Αλέξανδρος (Οικονόμου Σπήλιο, Τραγούλιας Θεόφιλος).

Σκόρερ: 24′ Κότσιας, 38′ 83′ Σχοινάς (87′ αποβολή Κουκίδης)

Tην τρίτη συνεχόμενη νίκη της σημείωσε η Αρόη που επικράτησε με 3-0 της Α.Ε. Καλαβρύτων στο γήπεδο Προσφυγικών και ανέβηκε στην πρώτη θέση των πλέι άουτ με 11 βαθμούς, κάνοντας ουσιαστικό βήμα παραμονής. Δύο γκολ σημείωσε ο πολύπειρος Τάκης Σχοινάς και ένας ο Κότσιας που είχε ανοίξει το σκορ.

Φιλμ:

19′ Πρώτη καλή ευκαιρία για τα Καλάβρυτα, όταν ο Ασπρούκος έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

24′ Γκολ για την Αρόη, όταν ο Τσιούλος έκανε την μπαλιά για τον Κότσια, αυτός άφησε να σκάσει η μπάλα, ο γκολκίπερ δεν έκανε καλό υπολογισμό και σε κενή εστία άνοιξε το σκορ για το 1-0.

33′ Απίθανη ευκαιρία για τα Καλάβρυτα, όταν ο Ασπρούκος βγήκε μόνος του από τα δεξιά και μέσα στην περιοχή, έκανε το γύρισμα αλλά αρχικά η άμυνα θα κόψει, ο Ασπρούκος υποδέχθηκε την μπάλα και στη συνέχεια το γύρισμα που έκανε για τον Κουτρουμάνη το σουτ που έκανε την έστειλε στο δοκάρι μετά από εξαιρετική επέμβαση του Μούζου.

36′ Τεράστια ευκαιρία για την Αρόη, όταν ο Τσιούλος έκανε την βαθιά μπαλιά για το Σχοινάς αυτός έκανε το κοντρόλ και το σουτ που έκανε την απέκρουσε το , στην συνέχεια το Στουπάκης δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και κατέληξε άουτ.

38′ Γκολ για την Αρόη, έπειτα από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Σχοινά από τα 30 μέτρα, η μπάλα κατέληξε απευθείας στα δίχτυα για το 2-0.

50′ Μεγάλη ευκαιρία για την Αρόη, όταν ο Σχοινάς έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Στουπάκης έκανε την προβολή αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

51′ Άλλη μια ευκαιρία χαμένη για την Αρόη, όταν ο Στουπάκης υποδέχθηκε την μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε ένα δυνατό σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι άουτ.

55′ Όταν ο Κόγιος τσίμπησε την μπάλα για τον Κυπριανίδη, αυτός βγήκε τετ α τετ απέναντι από τον Λέση, αλλά το σουτ που έκανε έδιωξε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ των Καλαβρύτων και απέφυγε τον κίνδυνο.

83′ Γκολ για την Αρόη, όταν ο Σχοινάς εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα πήγε προς την εστία αλλά ο Λέσης δεν κατάφερε να κρατήσει την μπάλα εκτός τέρματος και έκανε το 3-0 με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

87′ Αποβολή για την Αρόη, για δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κουκίδη.

Συνθέσεις:

ΑΠΟ Αρόης (Γιάννης Δρακοπαναγιωτάκης-Κώστας Στουπάκης): Μούζος, Γιαννέλος (88′ Δημητρίου), Δημητρέλης, Τσιούλος, Λαμπρόπουλος, Δριβήλας,  Κώτσιας (88′ Γεράρδης), Κόγιος (64′ Κουκίδης), Κυπριανίδης (64′ Δράκος), Σχοινάς, Στουπάκης (90′ Κουρής).

Καλάβρυτα (Νίκος Παπαχριστόπουλος-Κώστας Βλάχος): Λέσης, Βλάχος (80′ Θεοδοσίου 89′ Φλογεράς α.α.), Αλεξόπουλος (45′ Τσαβάλας Γ.), Παπαγεωργίου, Αντύπας (45′ Κέφα), Σκιαδάς, Κουτρουμάνης (67′ Γκλαβάς), Μητρόπουλος, Ασπρούκος, Τσαβάλας, Θεοτοκάτος.