Τρίτη σερί νίκη και 3η θέση για τον Κεραυνό Αγ. Βασιλείου (pics)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στέφανος Πλίκας

ΣΚΟΡΕΡ: 24′ Πήλιουρας, 86′ Τρίγκας

Μεγάλη νίκη για τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, καθώς επικράτησε του Δαβουρλή Κ92 με σκορ 2-0, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Ένα ματς, όχι τόσο καλό, χωρίς τις πολλές φάσεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο η ομάδα του Κώστα Τσιπιανίτη ήταν πιο αποτελεσματική και πήρε ένα ακόμα τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη η ομάδα του Δημήτρη Ράπτη είχε δύο καλές ευκαιρίες για την ισοφάριση, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

ΦΙΛΜ:

24′ Έπειτα από την ωραία ενέργεια του Καραχανίδη και τη σέντρα, ο Πήλιουρας με προβολή στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ για τον κεραυνό σε 0-1.

41′ Ευκαιρία για τον Δαβουρλή, όταν ο Μακρής έκανε το γύρισμα στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Ζαφειράκης έκανε ένα πλασέ υπο πίεση αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

51′ Ο Βάρδας έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει, έπειτα από προσωπική του ενέργεια. Έκανε σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Κατσαμπέκης μπλόκαρε την μπάλα.

86′ Ο Kεραυνός έκανε το 0-2, με ένα σουτ του Τρίγκα έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Συνθέσεις:

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ΄92 (Δ. Ράπτης): Κοκοτσής, Ανδρεοσόπουλος (56’ Κουμπουρλής), Νασόπουλος, Σ. Πρέμτο, Μανούσος, Βετούλας, Ζαφειράκης (46’ Κοτσιάι), Στάμος (76’ Τελέγκος), Μακρής, Αντύπας, Γιωργ. Βάρδας (53’ Πολίτης)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Κ. Τσιπιανίτης): Κατσαμπέκης, Φραντζής, Κασιώνης, Πήλιουρας (76’ Τσάτο), Ροδόπουλος (81’ λ.τ. Σπαθής), Τρίγκας, Κούστα, Καραχανίδης (70’ Μούτσα), Βασιλόπουλος (65’ Αγγελόπουλος), Καρβούνης, Ζαφειρόπουλος.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σουτζόγλου