Τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για την Αστραπή Ψαροφαΐου

Σε μια επεισοδιακή αναμέτρηση, με την λήξη του παιχνιδιού η Αστραπή Ψαροφαΐου κατάφερε να κερδίσει με ανατροπή την Περιβόλα με σκορ 2-1 χάρις τα δύο τέρματα του έμπειρου σέντερ φορ Κώστα Κουκή. Με αυτή την νίκη το συγκρότημα του Δημήτρη Ξηνταρόπουλου έφτασε τους 16 βαθμούς και βρίσκεται στο +2 από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Γιώργου Μιχαλιτσιάνου παρέμεινε στους 14 βαθμούς και βρίσκεται στην 12η θέση και στο -2 από την παραμονή στην Β΄Κατηγορία. Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό, κινήθηκε στον χώρο της μεσαίας γραμμής,αφού και οι δύο ομάδες έψαχναν απεγνωσμένα την νίκη και να μην ηττηθούν.

Η πρώτη καλή ευκαιρία της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 32′ με το σουτ του Λέκκα από το ύψος της μεγάλης περιοχής να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια. Στο 34′ η Περιβόλα άνοιξε το σκορ όταν ο Συρμής έκανε εκπληκτική ατομική ενέργεια έσπασε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και με σουτ ο Βαβλιάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Η αντίδραση της Αστραπής ήταν άμεση και στο 43′ ο Κουκής ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Σταμπολτά με τον διαιτητή Καμζόλα να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουκής και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αστραπή ήταν καλύτερη και σπατάλησε την πρώτη ευκαιρία του 2ου ημιχρόνου στο 55′ όταν ο Κουκής εκτέλεσε το φάουλ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 57′ το σουτ του Κουκή μέσα από την περιοχή κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 70′ η Περιβόλα σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί όταν ο Τσάκωνας εκτέλεσε δυνατά το βολέ οι αμυντικοί της Αστραπής δεν συνεννοήθηκαν όπως θα έπρεπε με τον Μακρυπόδη να δίνεται αποδέκτης της μπάλας αλλά το σουτ του θα το σταματήσει ο Δαλαβούρας.

Στο 75′ γύρισμα του Σπανού από τα δεξιά, ο Τσάκωνας θα κάνει επαφή με την μπάλα, αλλά δεν θα μπορέσει να την μπλοκάρει με αποτέλεσμα να έρθει ο Κουκής και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Στο 92′ η Αστραπή Ψαροφαΐου θα μείνει με 10 ποδοσφαιριστές, καθώς ο Σπανός θα αντικρύσει την κόκκινη κάρτα για αψιμαχίες με αντιπάλους.

Για να έρθουμε με την λήξη του παιχνιδιού και να ακολουθήσουν θλιβερές εικόνες για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, καθώς ύστερα από αψιμαχίες μεταξύ ποδοσφαιριστών ο Σπανός χτύπησε τον Μπαρδούση με αποτέλεσμα για κάποια δευτερόλεπτα το γήπεδο να μετατραπεί σε ρινγκ, με τους ψυχραιμότερους να ηρεμούν τα πνεύματα και να δίνουν ένα τέλος στο συμβάν.

Συνθέσεις:

ΑΣΤΡΑΠΗ ΨΑΡΟΦΑΪOY (Δημήτρης Ξηνταρόπουλος): Δαλαβούρας, Γκάντζος,Πανούσης (85′ Γιάννου), Γιώτης, Βερβέρογλου, Ανάγνου, Παππάς (46′ Σπανός), Πρίντεζης,Κουκής, Πάνας (64’Σεφερλής), Λέκκας (77′ Σπαθής).

ΠΕΡΙΒΟΛΑ (Γιώργος Μιχαλιτσιάνος): Τσάκωνας,Μονοκρούσος, Μαντζαβίνος,Σταμπολτάς, Σταμόπουλος, Λαζανάς (70’Ράπτης), Σύψας (56’Μπαρδούσης), Βαβλιάκης,Μακρυποδης, Τσεκούρας(56′ Σεγγούνης), Συρμής (70′ Λουκάς).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς