Τρίτος….με ανατροπή ο Άρης Πατρών

Την 3η θέση στην τελική κατάταξη της Βαθμολογίας της Α’ Κατηγορίας κατέκτησε ο Άρης Πατρών στον μικρό τελικό καθώς επικράτησε με 3-2 της Θύελλας στα Προσφυγικά.

Ένα παιχνίδι που μέχρι το τέλος κανείς δεν ήθελε να χάσει ο Άρης Πατρών κατάφερε στο 90’ με γκολ του συνήθους ύποπτου Γιάννη Σπανού να πάρει τη νίκη στον μικρό τελικό των Play off και να κατακτήσει την 3η θέση στην βαθμολογία.

Η Θύελλα προηγήθηκε με 2-0 χάρης στα τέρματα του Αγουρίδη (30’) και Τσότρα (56’) για να καταφέρει ο Άρης με τον Δημόπουλο που ήρθε… από τον πάγκο να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στο 63’ και 65’ (2-2).

Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 90’ ο Γιάννης Σπανός.

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Θ. Παπουτσής): Αναστασοβίτης (57΄ Σουγλέρης), Πανάρετος, Μενύχτας (43’ Δημόπουλος), Μεντζελόπουλος, Δασουράς, Γράβαλος (46’ Καταρτζόπουλος), Αγγελής, Μπύμπαλης, Σπανός, Κουτρούμπας (56’ Μαντάς), Κωστής.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (Σ. Πεφάνης): Κουγιουμτζόπουλος, Κωνσταντινίδης (56’ Σταυρόπουλος), Αδαμόπουλος (62’ Παναγόπουλος), Θανόπουλος, Κατριβέσης, Αγουρίδης (82’ Πανίτσας), Σκουμής, Κουτσαντώνης, Κούρτης, Σκεπετάρης, Ντίνος (56’ Τσότρας).