Τρεις πολύ καλές προσθήκες η Αναγέννηση Ψαθοπύργου, έπεται συνέχεια!

Ο Φώτης Γκολφινόπουλος (21 ετών) είναι η πρώτη μεταγραφή της Αναγέννησης Ψαθοπύργου. Ο νεαρός χαφ έχει συνεργαστεί πάλι στον Δία με τον Κώστα Τσιπιανίτη ,ο οποίος πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του. Πέρυσι είχε 10 συμμετοχές με τον Δία στον α γύρο και 25 συμμετοχές με το Λιμνοχώρι στον β΄ γύρο και στα πλέι άουτ με 8 γκολ συνολικά και πολλές ασίστ στο ενεργητικό του.

Επίσης ο Γιάννης Γαβριήλ είναι πλέον παίκτης της Αναγέννησης Ψαθόπυργου, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του patragoal.gr! Ο 23χρονος επιθετικός, μήλον της έριδος για πολλές ομάδες και της Γ΄ Εθνικής προτίμησε την Αναγέννηση Ψαθόπυργου λόγω της γνωριμίας του με τον Κώστα Τσιπιανίτη. Με 29 συμμετοχές πέρσι και 14 γκολ ήταν καθοριστικός για τον Ίκαρο Πετρωτού.

Με παραστάσεις από ομάδες Γ΄Εθνικής και αρκετή εμπειρία πλέον για την ηλικία του αναμένεται να αποτελέσει αιχμή του δόρατος για την όλο και πιο νεανική ομάδα του ομάδα του Ψαθοπυργου φέτος.

Πέτρος Ταγαρας, το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της Αναγέννησης Ψαθόπυργου

Ο 22χρονος εξτρέμ , παρτενέρ του Γιάννη Γαβριήλ στον Ίκαρο Πετρωτού ακολούθησε κι αυτός την ίδια διαδρομή, έχοντας 20 συμμετοχές 4 τέρματα και πολλές ασίστ την περσινή σεζόν στον Ίκαρο Πετρωτού. Με την ταχύτητα και την ποιότητα του δυναμώνει κατά πολύ την επιθετική γραμμή της ομάδας του Ψαθόπυργου !!!!