“Τρελαίνει” κόσμο η Νίκη Προαστείου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κώστας Οικονόμου

ΣΚΟΡΕΡ: 57΄Γραμματικόπουλος – 3΄Αντωνόπουλος, 82΄ Ντζάνης

Tεράστιο «διπλό» πήρε η Νίκη Προαστείου στο γήπεδο Ριόλου επί του Πανμοβριακού με 2-1 και έβαλε “φωτιά” στη βαθμολογία.

Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται ως «έκπληξη», αλλά οι πιτσιρικάδες του Νίκου Πατρώνη έχουν δείξει τα διαπιστευτήρια τους καθ΄ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, κάτι που επισφραγίστηκε με την είσοδο στα πλέι οφ, αλλά και την ιστορική πρόκριση στο Κύπελλο Ερασιτεχνών κόντρα στην Παναχαϊκή.

Στο αγωνιστικό μέρος μόλις στο 3ο λεπτό ο Αντωνόπουλος έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα των Μποζαϊτίκων. Ο Γιώργος Γραμματικόπουλος στο 57ο λεπτό έφερε στα ίσα το ματς, σημειώνοντας το 10ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα. Το καλοδουλεμένο σύνολο του Νίκου Πατρώνη δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να «αποδράσει» με τη νίκη στο 82ο λεπτό χάρις του γκολ του Ντζάνη, μπαίνοντας με το δεξί στα πλέι οφ ανόδου.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Ν. Τσολόπουλος): Μπακάλης, Π. Κάτσενος (80’ Θ. Σπυρόπουλος), Μπακατσέλος, Κοκκίνης, Διακάτος, Β. Σπυρόπουλος, Δ. Αθανασόπουλος (75’ Χρυσανθόπουλος), Λιάκος, Αρ. Κάτσενος (75’ Χρόνης), Νιφορόπουλος, Γραμματικόπουλος.

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ (Ν. Πατρώνης): Μποσγανάς, Σταματάκης, Γερολυμάτος, Μανούσος, Πολύδωρος, Διαμαντόπουλος, Καϊμακάς, Ντζάνης (82’ Μοσχόπουλος), Φούντος (75’ Γιαννακάκης), Αντωνόπουλος, Θεοδωρακόπουλος (70’ Σολωμός).