«Τριάρα» για τη νεανική Νίκη Προαστίου, το παράπονο του Σχοινά!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κώστας Σαμαρτζής

ΣΚΟΡΕΡ: 31’ Καρέλας, 72’ Καϊμακάς, 85’ πεν. Μουστάκας 

Σπουδαία νίκη με 3-0 σημείωσε η Νίκη Προαστίου επί του ΑΠΣ Πάτραι στη τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, τερματίζοντας στη 3η θέση με 46 βαθμούς.

Στο 31ο λεπτό ο Καρέλας άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ο Καϊμακάς στο 72΄ έκανε το 2-0 για το καλοδουλεμένο σύνολο του Νίκου Πατρώνη, με τον Μουστάκα να διαμορφώνει το τελικό αποτελέσματα, από την «άσπρη βούλα» πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα.

O προπονητής του ΑΠΣ Πάτραι, Φίλιππος Σχοινάς έκανε την σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό:

«Με αφορμή και το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Με λύπη μεγάλη βλέπω ότι ο σοβαρός κλάδος της διαιτησίας νοσεί. Και λέω ο σοβαρός γιατί είναι αναπόσπαστο κομμάτι του αθλήματος.

Κύριοι υπεύθυνη του κλάδου έχουμε γεμίσει από ταλέντα που νομίζουν ότι η διαιτησία είναι να βγάλω τριάντα ευρώ. Η διαιτησία είναι λειτούργημα και ο καλός διαιτητής ομορφαίνει ένα παιχνίδι. Βλέπω παιδιά γεμάτα αλαζονεία, που δεν θέλουν να γίνουν καλύτεροι πάρα νομίζουν ότι υπάρχον μόνο οι πλάγιοι τρόποι για να προαχθούν.

Σταματήστε να τους γαλουχείτε με ατάκες του στυλ που το είδες εσύ λες και είμαστε ογδόντα χρόνων γέροι. Και ένα συγνώμη έκανα λάθος είναι πιο ανθρώπινο. Αυτοί δυστυχώς είναι η διαπίστωση μου μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας μου από το τοπικό.

Υ. Σ. Αυτό είναι διαπίστωση προσωπική και δεν έχει να κάνει με το τι πρεσβεύει η ομάδα μου, οι οποία έχει πληγή από εσάς φέτος, βάναυσα και κρατάει πρέπουσα στάση απέναντι σας. Δεν σώζεστε με τριάντα ευρώ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΑΠΑΤΕ Σταματήστε. Λίγοι και καλοί».

Συνθέσεις:

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ (Ν. Πατρώνης): Μποσγανάς, Πολύδωρος, Κατσάς, Ξύδης, Δημόπουλος, Διαμαντόπουλος Μουστάκας, Βρεττάκης (58’ Καϊμακάς), Καρέλας (58’ Σαρρής), Καταβάτης (78’ Καλογεράτος), Σαμαντάς

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Φ. Σχοινάς): Γκόντας, Ρήγας (77’ Αγγελούσης), Ντινόπουλος, Αθανασόπουλος (77’ Νικολάι), Σταθόπουλος (65’ Κλειούφης), Σπανός, Κριμπάς, Χριστοδουλόπουλος, Βέρρας, Αγριμάκης, Μούζος (70’ Αντωνόπουλος).