«Τριάρα» και πρώτη θέση για την Περιβόλα

Διαιτητής: Ταξιάρχης (Ντεντόπουλος-Γαλάνης)

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι η Περιβόλα κατάφερε να κερδίσει την Δάφνη Πατρών με σκορ 3-0 και να πανηγυρίσει την 3η σερί νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β κατηγορίας του 1ου ομίλου.

Με την έναρξη του παιχνιδιού η Δάφνη μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 10λεπτο έχασε δύο κλασσικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Αρχικά στο 1ο λεπτό το σουτ του Θεοδοσόπουλου απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τσάκωνας.

Στο 10′ ο Πολίτης βγήκε τετ α τετ αλλά το σουτ του πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στην συνέχεια η ομάδα του Κώστα Κυριτόπουλου ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 25΄ κατάφερε να προηγηθεί με σκόρερ τον Φώτη Γιαννοπούλο που σούταρε μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47′ ο αρχηγός της Δάφνης Γιώργος Φραντζής βρήκε την μπάλα εντός περιοχής με το χέρι με τον Διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μιχάλης Μπενέτος και “α λα πανένκα” έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 68′ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μπενέτου αμαρκάριστος ο Κεχρανιάς στο δεύτερο δοκάρι με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-0. Τέλος στο 75′ το σουτ του Θεοδωρόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι χάνοντας την ευκαιρία να μειώσει στο σκορ και να διεκδικήσει όσες πιθανότητες τις αναλογούσαν μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του δαιτητή.

Πολύ καλή η διαιτησία του Κ. Ταξιάρχη και των βοηθών του.

Συνθέσεις:

ΠΕΡΙΒΟΛΑ (Κώστας Κυριτόπουλος): Τσάκωνας, Κανελλόπουλος (65’Σεγγούνης), Μαντζαβίνος, Σταμπολτάς, Καραβούλιας, Κεχρανιάς, Γιαννόπουλος (65’Νανόπουλος), Λαζανάς, Ανάγνου, Μπενέτος, Φράγκος(87’Αθανασάτος).

ΔΑΦΝΗ ΠΑΤΡΩΝ (Θανάσης Κατσαντούλας): Χριστόπουλος, Πόγκας, Μάρκου, Φραντζής, Σωτηρόπουλος, Καρπέτας, Πολίτης (65’Μπούλμπος) Γιαννακόπουλος (57’Κορωνάκης), Θεοδοσόπουλος, Τσεκούρας (78’Θεοδωρακόπουλος), Θεοδωρόπουλος.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς