«Τριάρα» και πρώτη θέση για τον Ατρόμητο Πατρών

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Φωκάς               

ΣΚΟΡΕΡ: 34΄ Κωστής, 64΄, 81΄ Γραμματικόπουλος

Την 15η νίκη του σημείωσε ο Ατρόμητος Πατρών στο πρωτάθλημα καθώς επικράτησε με 3-0 της Δόξας Χαλανδρίτσας εκτός έδρας και πέρασε στην 1η θέση με 46 βαθμούς έχοντας φυσικά παιχνίδι παραπάνω από την Αχαϊκή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στο 32ο λεπτό ο Άκης Κωστής με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1 το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 64ο λεπτό ο Νίκος Γραμματικόπουλος διπλασίασε τα τέρματα των «πορτοκαλί» και στο 81ο ο ίδιος παίκτης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ (Ν. Γιαννόπουλος): Βέρρας, Κ. Καπογιαννόπουλος, Ν. Μπάτραλης, Σουβαλιώτης, Βρόντος, Μενύχτας, Π. Καπογιαννόπουλος (83’ Ιατρού), Παπαγεωργίου (90’ Μποράι), Παρτάλης (90’ Γαρώνης), Ζαχαράτος (81’ Θεοδωρόπουλος), Διαμαντόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χ. Καραπίτσος): Σουτζόγλου, Μπελεζάκης, Γερογιάννης (76’ Χριστόπουλος), Αγκαράι, Μανθόπουλος, Κανελόπουλος, Τσίμποτσης, Παπαγεωργίου, Αναγνώσου (83’ Σδρόλιας), Ανδρεόπουλος (67’ Μικελάτος), Γραμματικόπουλος (86’ Μπακόπουλος), Κωστής.