“Τριάρα” και +4 ο Απόλλων Σμύρνης

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με 3-0 του Απόλλωνα Λάρισας στο άδειο γήπεδο της Ριζούπολης και εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία Λεβαδειακού και Χανιών την Κυριακή, ξεφεύγοντας με +4 στην δεύτερη θέση.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ μπήκε με φόρα στο ματς. Απείλησε με ένα απ’ευθείας χτύπημα φαουλ του Ιριτιέρ στο 6′ και άνοιξε το σκορ ένα λεπτό μετά. Ο Χουχούμης τη σέντρα, ο Μαρκόφσκι από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε τον Γκέκα για το 1-0.

Στο 10′ ο Πατράλης έχασε μεγάλη ευκαιρία και για το 2-0. Άστοχο ήταν το σουτ του Χουχούμη στο 16′. Ο ρυθμός έπεσε στα επόμενα λεπτά. Στο 31′ ο Λαρέα είχε μία άστοχη κεφαλιά και στο 34′ ο Φατιόν δεν λάθεψε με το κεφάλι και έκανε το 2-0 μετά από ωραία εκτέλεση φαουλ του Χουχούμη.

Στο β’ μέρος η Ελαφρά Ταξιαρχία προσπάθησε να διαχειριστεί το προβάδισμά της με τον Απόλλωνα Λάρισας στο 55′ να κάνει το πρώτο σουτ στην εστία με τον Νούσιο.

Στο 74′ ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-0. Ο Μπεντινέλι κυνήγισε μία… τελειωμένη μπαλιά του Κολ, γύρισε στο πέναλτι εκεί όπου ο Πατράλης που ακολούθησε την φάση με όμορφο σουτ νίκησε τον Γκέκα.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Φατιόν… να εκβιάζει την δεύτερη κίτρινη – και να την παίρνει – από τον διαιτητή της αναμέτρησης κύριο Τσοπουλίδη και να αποβάλλεται.

Συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Τεννές): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Βιτλής, Λαρέα, Χουχούμης, Φατιόν, Ιριτιέρ(47′ Κολ), Πατράλης, Ιωαννίδης(71′ Κύργιας), Μπεντινέλι, Μαρκόφσκι(83′ Βάρκας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μπελά): Γκέκας, Καρατάσιος(84′ Μπιμάι), Καρρίκι, Καμπέρης, Σκούπρα, Λίταινας, Ναζίμ, Νύχταρης (46′ Μπαστακός), Τασιουλής(46′ Νούσιος), Σιφναίος, Γκουστάβο.