«Τριάρα» με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ Πάτρας

Όπως και την περσινή χρονιά έτσι και φέτος ο ΠΑΟΚ Πατρών ξεκίνησε με νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφού κατάφερε να κερδίσει δύσκολα με σκορ 3-2 την Αθλητική Ένωση Αιγίου.

Για τον ΠΑΟΚ το σκορ άνοιξε στο 18′ ο Κωνσταντίνος Γραμματικόπουλος. Η αντίδραση των φιλοξενούμενων όμως ήταν άμεση και ο Τριανταφύλλου στο 21′ με εκτέλεση πέναλτι έφερε το ματς στα ίσα.

Ο ίδιος παίχτης στο 38′ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Αιγίου σκορ που παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 67′ με σκόρερ τον Λαχανά και στο 78′ ο Αντώνης Χότζα έγραψε το 3-2 και την ολική ανατροπή για τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Σταυρόπουλου.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΩΝ (Ν.Σταυρόπουλος): Γιαννικόπουλος, Μιχαλόπουλος,Ραθώσης, Κουρσάρος, Ξυπολιάς, Σγούρας, Χαντάι (52’Πέττας),Γεροντίδης (57’Λαχανάς),Αντ.Χότζα, Γραμματικόπουλος (85’Διδάχος),Ε. Χότζα.

ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ (Χ.Μαστοκυριάκος): Μακρής, Μεντζελόπουλος (46’Ρηγόπουλος), Μακάσης (76’Τριανταφυλλόπουλος), Καπάνταης, Τσέλιος, Aιντίνι, Μεσσήνης, Βασιλακόπουλος (60’Κλουκινιώτης), Δημόπουλος, Τριανταφύλλου, Χριστοδουλόπουλος (81’Παρίσης).