“Τριάρα” με το… καλημέρα η Αχαϊκή (pics)

“K.ΖΑΡΡΑΣ”: Αποστόλης Νικολόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καδδάς (Οικονόμου-Κουτσοχέρας)

ΣΚΟΡΕΡ:(22′ πεν. Αναγνωστόπουλος, 47′, 80′ Μπακάλης)

ΑΠΟΒΟΛΗ: 63′ Δ. Φραγκούλιας (2η κίτρινη)

Η Αχαϊκή μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα δείχνοντας ότι μαθαίνει από τα περσινά λάθη της, επικρατώντας με 3-0 της νεανικής Α.Ε. Πάτρα 2005. Πέρυσι τέτοιο καιρό γνώριζε την ήττα στο εν λόγω γήπεδο και ακολούθησε ένα κακό ξεκίνημα.

Φέτος, η Αχαϊκή μπήκε εξαρχής σοβαρή στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τελευταίο λεπτό, έπαιξε δυνατά και πήρε δίκαια την νίκη, σε ένα ματς πάντως που οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα για την διαιτησία του Παναγιώτη Καδδά.

ΦΙΛΜ:

18΄ Όμορφη ενέργεια του Μπακάλη από τα δεξιά, έστρωσε στον Δημητρακόπουλο ο οποίος με τακουνάκι δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από κοντινή θέση.

22΄ Ο Σοφιανός ανέτρεψε τον Δημητρακόπουλο και ο ρέφερι Καδδάς έδειξε την άσπρη βούλα. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν πάντως, θεωρώντας πως η φάση είχε ξεκινήσει από αντικανονική θέση. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Αναγνωστόπουλος που ήταν εύστοχος για το 0-1.

40΄ Υποδειγματική αντεπίθεση της Αχαϊκής με τον Μπακάλη να βρίσκει ιδανικά τον Δημητρακόπουλο ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τουλίτση από καλή θέση.

47΄ Ωραία ενέργεια του Μπακάλη ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2. Νέες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για επιθετικό φάουλ.

56΄ O Παρασκευόπουλος στην πλάτη της άμυνας, δεν πλάσαρε σωστά τον Τουλίτση που έδιωξε προσωρινά. Χρειάστηκε η κεφαλιά του Σταματέλου που έδιωξε σε κόρνερ για να σημάνει λήξη ο συναγερμός στα μετόπισθεν.

59΄ Σέντρα του Παρασκευόπουλου από τα δεξιά, ο Δημητρακόπουλος έπιασε το ψαλιδάκι, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

60΄ Φωνές των γηπεδούχων για πέναλτι σε ανατροπή του Παναγιωτόπουλου.

63΄ Σκληρό μαρκάρισμα του Δημήτρη Φραγκούλια, ο Καδδάς του δείχνει την 2η κίτρινη κάρτα και τον αποβάλλει.

67΄ Δυνατό σουτ του Σταματέλου η μπάλα σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Πάγκαλου και στην επαναφορά ο Πίκολο την στέλνει στα δίχτυα.

Το γκολ όμως δεν μέτρησε ποτέ, αφού ο Κουτσοχέρας υπέδειξε τον έμπειρο παίκτη σε αντικανονική θέση. Στην συγκεκριμένη φάση ο Παναγιωτόπουλος χτύπησε και αποχώρησε τραυματίας.

80΄ Νέα τρομερή ενέργεια του Μπακάλη άδειασε όποιον βρήκε μπροστά του και με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα του Τουλίτση για το 0-3.

89΄ Καθαρό πέναλτι για την Αχαϊκή πάνω στον Πυρρή, αλλά ο Καδδάς δεν δείχνει τίποτα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Α.Ε. Πάτρα 2005 (Ν. Τσολόπουλος): Τουλίτσης, Τσιούστας, Σοφιανός (55΄ Σταύρακας), Αγκαράϊ,  Nάσης, Αγγελόπουλος (30΄ Σταματέλος), Παναγιωτόπουλος (71΄ λ.τ. Ξυπολιάς), Βουρλούμης, Παναγόπουλος (55΄ Νανόπουλος), Παπαπέτρος, Ρηγόπουλος.

Αχαϊκή (Αλ. Γαβριλόπουλος): Πάγκαλος, Δ. Φραγκούλιας, Αναγνωστόπουλος, Πετρόπουλος, Παπαστεργίου, Μπακάλης (89΄ Ντούβλης), Παρασκευόπουλος, Γερασιμόπουλος, Α. Φραγκούλιας (82΄ Μωραΐτης), Δημητρακόπουλος (69΄ Πυρρής), Σουρανής.

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό από το ματς.