“Τριάρα” ο Πήγασος Μπεγουλακίου, επισκίασε το ματς ο τραυματισμός

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:  Σαφαρίκας

ΣΚΟΡΕΡ: 47’ 70’ Αποσκίτης, 55’ Ζαρναβέλης 

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Πήγασος Μπεγουλακίου επικρατώντας με 3-0 του Εθνικού Πατρών/Πολύτεκνου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Νίκος Αποσκίτης που σημείωσε δύο γκολ, ενώ πολύ καλή παρουσία είχαν οι Κυριακόπουλος, Γεωργόπουλος, Τρίγκας, χωρίς να υστερούν οι υπόλοιποι για τους νικητές.

Το 1-0 έγινε με το «καλημέρα» του δευτέρου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 47ο λεπτό. Εκτέλεση κόρνερ του Παπαδημητρακόπουλου, κεφαλιά «ψαράκι» του Αποσκίτη και 1-0.

Στο 55΄ αντεπίθεση του Πήγασου από βολέ του Τρίγκα, αποδέκτης ο Αποσκίτης, πάσαρε στον Γρουζή ο οποίος με ωραία πάσα σαν σέντερ φορ,  στον Ζαρναβέλη έξω από την περιοχή, με ωραίο πλασέ «κρέμασε» τον Μαργαλιά για το 2-0.

Στο 70΄ ωραίος συνδυασμός από Γεωργόπουλο, Κυριακόπουλο Γρουζή, με τελικό αποδεκτή τον Αποσκίτη, με ωραίο πλασέ υπό πίεση για το 3-0  Τη νίκη των «βυσσινί» επισκίασε ο τραυματισμούς του νεαρού Κοκοβίκα.

Ο 16χρονος Κοκοβίκας ο οποίος ξεκίνησε στην βασική εντεκάδα, αποχώρησε ως αναγκαστική αλλαγή, λόγω τραυματισμού, με κάταγμα στην κλείδα του αριστερού χεριού, και θα μείνει εκτός για δύο μήνες.

Συνθέσεις:

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ (Σ. Αθανασόπουλος): Τρίγκας, Πλέγας (69’ Γκοτσόπουλος), Κυριακόπουλος, Χριστόπουλος, Αθανασόπουλος, Ζαρναβέλης (81’ Ντεντόπουλος), Παπαδημητρακόπουλος (69’ Κριμπάς), Κοκοβίκας (34’ λ.τ. Γρουζής), Μπαρλάς, Γεωργόπουλος, Αποσκίτης (81’ Κανελλόπουλος).

ΕΘΝΙΚΟΣ/ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ (Χ. Γερολυμάτος-Β. Καραβίας): Μαργαλιάς, Ασημακόπουλος (50’ Αβραμόπουλος), Σεγγούνης (81’ Σώζος), Αθανασόπουλος (50’ Μαντάς), Δημητρόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μ. Κακαφώνης, Μπεξής (46’ Ν. Σωτηρόπουλος), Παπαγεωργίου, Γιάννης (68’ Δεπούντης), Μπαζάρογλου.