Τυχερή στην ατυχία της…

Η Παναχαϊκή όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ της Παρασκευής (6/3) θα αγωνιστεί στην Ναύπακτο κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου για την 20η αγωνιστική της Super League 2 την προσεχή Τρίτη (10/3) και ώρα 15:00.

Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί είναι το εάν θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών ή με κόσμο.

Η “κοκκινόμαυρη” ομάδα μπορούμε να πούμε ότι ήταν τυχερή στην ατυχία της. Και αυτό διότι τα επικρατέστερα σενάρια από τη στιγμή που ο αγώνας δεν θα γινόταν στην Πάτρα ήταν δύο. Το πρώτο ήταν να γίνει ο αγώνας στην Άρτα και το δεύτερο να αναβληθεί επ’ αόριστον.

Όσον αφορά την Άρτα είναι ευνόητο ότι λόγω απόστασης είναι πιο μακρυά από την Ναύπακτο. Όσον αφορά το δεύτερο, μία αναβολή επ’ αόριστον δεν βόλευε την Παναχαϊκή γιατί θα έπαιζε το πλέον καθοριστικό ματς για είσοδο στην εξάδα στην Ριζούπολη με δύο σημαντικές απουσίες. Παπατόλιος και Τσελεπίδης έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους λόγω καρτών στο ματς με τον Απόλλωνα Πόντου και αν ο αγώνας δεν γινόταν, τότε η ποινή θα μεταφερόταν για το εκτός έδρας ματς με την “Ελαφρά Ταξιαρχία”.

Επομένως με την υπάρχουσα κατάσταση η Παναχαϊκή απέφυγε τις χειρότερες για την ίδια καταστάσεις, όσο μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο.