Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Τότε ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα για Απόλλωνα Πατρών και Προμηθέα

Στις 30 Σεπτεμβρίου-1η Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το Σούπερ Καπ με τη συμμετοχή των τεσσάρων πρώτων ομάδων της φετινής Basket League, όπως ανακοίνωσε τη Μεγάλη Πέμπτη στη διάρκεια του ΔΣ του ο ΕΣΑΚΕ.

O Σύνδεσμος όρισε το σαββατοκύριακο 7-8/10 ως ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος, ενώ το All Star Game θα διεξαχθεί το διήμερο 16-17 Δεκεμβρίου στην Καρδίτσα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το… άτυπο τζάμπολ της σεζόν, η εκδήλωση για τις βραβεύσεις των κορυφαίων της Basket League της αγωνιστικής χρονιάς 2022-23, η Κλήρωση κι η παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 στην Αθήνα. Το Super Cup 2023 με την συμμετοχή των τεσσάρων πρώτων ομάδων της τελικής βαθμολογίας της Basket League της σεζόν 2022-23, μετά την επιτυχημένη περυσινή διοργάνωση, θα γίνει ξανά στο νησί της Ρόδου, το Σάββατο και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου και 1η Οκτωβρίου.

Ο θεσμός του Super Cup έχει καθιερωθεί ως η εκκίνηση της αγωνιστικής περιόδου για το επαγγελματικό μπάσκετ. Το τζάμπολ του 32ου επαγγελματικού πρωταθλήματος της Basket League θα γίνει μια εβδομάδα αργότερα από το Super Cup, το Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Οκτωβρίου, με τη διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.

Η γιορτή του επαγγελματικού μπάσκετ, το All Star Game, θα είναι και φέτος χριστουγεννιάτικο και θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού στην πόλη της Καρδίτσας, το διήμερο 16 και 17 Δεκεμβρίου».