Υπερασπίστηκε τον τίτλο του ο Άτλας Αθηνών

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του Beach Soccer ο πρωταθλητής Άτλας κατάφερε να επικρατήσει στον μεγάλο τελικό κόντρα στην Νάπολη Πατρών με 4-3 και να αναδειχθεί πρωταθλητής για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Ο πρωταθλητής Άτλας κατάφερε να ανοίξει το σκορ με σκόρερ τον Τσίτσαρ, ενώ λίγο αργότερα και ύστερα από λάθος του τερματοφύλακα της Νάπολη (έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του) ο Πάσσαρης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Η αντίδραση της Νάπολη ήταν άμεση για να μειώσει σε 2-1 με τον Σκούρτα. Στο 2ο 12λέπτο ο Τσίτσαρης ύστερα από λάθος του Μπεσρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

Πέντε λεπτά πριν την λήξη του τρίτου 12λέπτου και της αναμέτρησης ο Γεωργουδάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-1. Η Νάπολη κατάφερε 3′ και 45″ πριν την λήξη να μειώσει αρχικά σε 4-2 με τον Μπεσρ και 1′ και 30″ να μειώσει σε 4-3 με τον Παπασταθόπουλο.

Στο τελευταίο λεπτό τα έδωσε όλα πίεσε, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να σημειώσει το τέρμα της ισοφάρισης με την λήξη του παιχνιδιού να βρίσκει τους ανθρώπους του Άτλα να πανηγυρίζουν για την φετινή κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Νωρίτερα στον μικρό τελικό της διοργάνωσης η ΑΟ Κεφαλληνία επικράτησε εύκολα κόντρα στην Α.Σ. Γύμνασις με σκορ 6-1. Πρώτος σκόρερ του τουρνουά με 8 τέρματα αναδείχθηκε ο αθλητής της ΑΟ Κεφαλληνία Ανδρέας Κατσούλης.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς