Υπερτερεί σε όλα η ΑΕΚ

Μάθε τα πάντα για τις Αναλύσεις αγώνων

Μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έρχεται η σειρά των Άρη και ΑΕΚ να περάσουν τα πρώτα τεστ τους στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Μπορεί η χώρα μας να έχει… υποβιβαστεί, θεωρητικά, αναφορικά με την ποιότητα των διοργανώσεων, όμως εδώ υπάρχουν ελπίδες διάκρισης.

Εμείς έχουμε επιλέξει να ασχοληθούμε στοιχηματικά με το παιχνίδι της ΑΕΚ στη Βοσνία απέναντι στη Βελέζ Μόσταρ, μια αποστολή δύσκολη αλλά ταυτόχρονα βατή για την «Ένωση».

Βελέζ Μόσταρ: Δε θα μπορούσε να έχει ξεκινήσει πιο ιδανικά τη σεζόν η Βελέζ. Η ομάδα από το γραφικό Μόσταρ κοντά στα σύνορα με την Κροατία πέρα από το 2/2 στον προηγούμενο γύρο του Κόνφερενς Λιγκ κόντρα στην Κόλερεϊν, νίκησε άνετα πριν λίγες ημέρες και την Ποσούσιε με 2-0 για το εγχώριο πρωτάθλημα, το οποίο έκανε την πρεμιέρα του. Φυσικά, ακόμα και έτσι, οι Βόσνιοι απέχουν πάρα πολύ από το φτάσουν την ποιότητα της ΑΕΚ και στόχος τους είναι να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα, για να έχουν ελπίδες στη ρεβάνς. Μπραντάο, Φερέιρα και Τσβιγιάνοβιτς είναι οι 3 κομβικοί της παίκτες, τους οποίους αν «κλείσει» η Ελληνική ομάδα θα «τελειώσει» και το ματς.

ΑΕΚ: Μετά από ένα μεγάλο διάστημα προετοιμασίας στο εξωτερικό, η ΑΕΚ του Βλάνταν Μιλόβεγιτς είναι έτοιμη να μπει στη μάχη της Ευρώπης. Η Ένωση έχει δημιουργήσει ένα ρόστερ αξιώσεων για τη φετινή σεζόν, με μεταγραφές τόσο ουσίας, αλλά και ποιότητας. Θα παίξει στη Βοσνία για τη νίκη στο πρώτο ματς με τη Βελέζ, μιας και δε θέλει να αφήσει ανοιχτά «μέτωπα» ενόψει της ρεβάνς. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Σέρβος προπονητής συμπεριέλαβε όλα τα αποκτήματα της ομάδας στην αποστολή (Βράνιες, Αραούχο, Λε Ταλέκ), τα οποία ακόμα και αν δεν ξεκινήσουν, να έχουν την ευκαιρία να μπουν κατά τη διάρκεια του αγώνα.  

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρότι οι Βόσνιοι δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση έχοντας δώσει ήδη 3 επίσημα ματς, η ΑΕΚ είναι σαφώς ανώτερη σε όλες τις γραμμές και έχει τη φανέλα που απαιτείται ώστε να κάνει βήμα πρόκρισης. Πάμε στο διπλό του 1.80 της Novibet.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)