Υποβιβάζονται δύο + ένα σωματεία: Tα δεδομένα για τον υποβιβασμό στη Β΄ Κατηγορία

Στην τελική ευθεία για να ολοκληρωθεί βρίσκεται και το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας.

Μόνο μαθηματικές ελπίδες διατηρεί ο ΑΠΟ Αρόης για να αποφύγει την τελευταία θέση στον Α΄ Όμιλο. Οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να κάνουν το 4Χ4, ώστε να φτάσουν τους 17 βαθμούς και ο Κρίνος που έχει 14 βαθμούς να μην τους ξεπεράσει σε αυτές τις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν. Στα μπαράζ παραμονής το πιθανότερο είναι να έχουμε τον Κρίνο, τον Αστέρα Λεοντίου, τον Ίκαρο Πετρωτού και τον Πείρο Ισώματος.

Ο Παναχαϊκός με 4 βαθμούς στα 4 τελευταία παιχνίδια του «σώζεται» ανεξαρτήτως τι θα κάνει ο Πείρος Ισώματος. Η ομάδα του Δήμου Ερυμάνθου «ταβάνι» μπορεί να φτάσει τους 32 βαθμούς, ενώ σε πιθανή ισοβαθμία με τους Σουλιώτες υπερτερεί. Ένα βαθμό μαθηματικά ψάχνει και ο Α.Ο. Τριταίας για τυπικούς λόγους, ώστε μην μπορεί να τον φτάσει ο Πείρος, εφόσον κάνει το απόλυτο.

Στο Β΄ Όμιλο με εξαίρεση το Άνω Καστρίτσι που βρίσκεται στην τελευταία θέση του Β΄ Ομίλου και δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτή, όλα τα υπόλοιπα είναι ανοιχτά. Σίγουρα θα παίξει στα πλέι άουτ η Αργυρά που δεν διαθέτει ούτε μαθηματικές ελπίδες, ενώ σε υποδεέστερη μοίρα από τις άλλες ομάδες που θα συμπληρώσουν την τετράδα, είναι η Φλόγα Ροδιάς. Ζαβλάνι, Αχιλλέας Καμαρών, Α.Ε. Αιγίου και Αστέρας Τέμενης παλεύουν, ενώ ο Φοίνικας / Ζήριας είναι σε καλύτερη μοίρα, μετά την τελευταία του νίκη.

Θυμίζουμε στα πλέι άουτ θα υποβιβαστούν οι δύο τελευταίες ομάδες της τετράδας και θα αγωνιστούν σε νέο μπαράζ οι δύο δεύτεροι της κατάταξης για ακόμα ένα εισιτήριο, ελέω του υποβιβασμού του Πάτραι. Αν γίνει αναδιάρθρωση στη Γ΄ Εθνική, τότε θα σωθούν και οι δύο δεύτεροι των πλέι άουτ.